link: /reserveer-uw-fiets

Een elektrische fiets huurt u bij Fietsverhuur Zeeland

ebike huren 02Fietsverhuur Zeeland is specialist als het gaat om het verhuren van elektrische fietsen, ook wel ebikes genoemd. Onze elektrische fietsen zijn voorzien van een krachtige middenmoter en een grote accu zodat u met gemak een lange tocht kan maken. Heeft u halverwege uw fietstocht toch problemen met uw ebike, dan helpen wij u snel weer op pad met onze pechhulp. U huurt al een elektrische fiets vanaf € 20,- per dag.

Ebike huren met uitstekende service

Wanneer u een mooie fietstocht door het Zeeuwse landschap wilt maken, hoeft u zich geen moment zorgen te maken over de fiets. De kwalitatief hoogstaande middenmoter op onze ebikes is voorzien van een grote accu, waardoor u lange fietstochten tot 100 kilometer kunt maken zonder te moeten stoppen om de accu op te laden.

Maar wat Fietsverhuur Zeeland écht bijzonder maakt is onze service:

  • Standaard kunt u gebruik maken van onze pechhulp
  • Bevalt de fiets niet, dan is het mogelijk om deze om te ruilen
  • Halen en terugbrengen van de fiets is in overleg ook mogelijk buiten de openingstijden
  • Onze fietsen kunnen bezorgd worden door onze bezorgservice

Wilt u meer weten over onze elektrische fietsen of direct een fiets reserveren, neem dan contact met ons op.

Fietsen in Zeeland? Maak gebruik van onze ebike verhuur

Zeeland heeft een gevarieerd landschap waar u de mooiste fietstochten kunt maken over de verharde fietspaden. Of u nu een fietstocht langs de duinen wilt maken, wilt uitwaaien langs het water of door het unieke landschap wilt fietsen, het is allemaal mogelijk in Zeeland. Op onze website hebben wij een aantal mooie fietsroutes voor u geselecteerd rondom Burgh-Haamstede .

Onze tip, maak een tussenstop bij Wijnhoeve de Kleine Schorre in Dreischor. Hier worden heerlijke wijnen gemaakt van Zeeuwse bodem. Het proeflokaal is dan ook de ideale plek voor een tussenstop voor een heerlijke lunch met glas Zeeuwse wijn of een high wine.

Zeeland heeft zoveel te bieden, ontdek zelf de schoonheid van het Zeeuwse landschap en huur een ebike bij Fietsverhuur Zeeland!

 

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren

  • beleving1
  • beleving2
  • beleving3