Fietshuren Zierikzee

Uw vakantie in Zierikzee is niet af zonder een mooie fietstocht in haar omgeving. Een goede fiets huren doet u dan bij Fietsverhuur Zeeland!
Bij dit jonge bedrijf staat uw wens centraal. Wilt u een fiets huren voor een lange, comfortabele tocht? Probeer dan eens een elektrische fiets! Het aanbod bestaat uit de meest krachtige E-bikes met een grote accucapaciteit. U fietst op deze fiets minstens 100 km zonder tegenwind!

Ook de reguliere fietsen die u bij ons kunt huren, zijn van uitstekende kwaliteit. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kinderen. U kiest de framemaat die bij de lichaamsbouw van uw kind past. Kinderen die te jong zijn om zelf in Zierikzee te fietsen, gaan mee in een veilig voor- of achterzitje.

Ook de Cube-mountainbikes die Fietsverhuur Zeeland aanbiedt, zijn in verschillende framematen beschikbaar. U kunt bij ons komen uitkiezen wat u past, maar ook vooraf uw keuze vooraf en uw fiets in Zierikzee of haar omgeving laten bezorgen! Deze haal- en brengservice geldt ook voor groepen.

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren

  • beleving1
  • beleving2
  • beleving3