link: /reserveer-uw-fiets

Fiets huren in Burgh-Haamstede, Renesse of Zierikzee doet u bij Fietsverhuur Zeeland

Fietsverhuur Zeeland, dé specialist als u een fiets wilt huren in Burgh-Haamstede, Renesse of Zierikzee. Of u nu op zoek bent naar een damesfiets, herenfiets, kinderfiets, elektrische fiets, elektrische bakfiets, ouder kind tandem, fatbike, mountainbike of tandem, bij Fietsverhuur Zeeland bent u aan het juiste adres. Onze uitstekende service en kwalitatief hoogstaande fietsen maken fietsen in Zeeland zeer aantrekkelijk. En dit allemaal tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Zo huurt u al een elektrische fiets vanaf € 20,- per dag.

Fiets huren in Zeeland? Ontdek de bezorgservice van Fietsverhuur Zeeland

Fietsverhuur Zeeland biedt een unieke bezorgservice. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld verblijft net buiten Renesse of in Westenschouwen, want ook dan kunt u gebruik maken van onze uitstekende dienstverlening. Reserveer via onze website of neem telefonisch contact met ons op, dan worden de fietsen op uw vakantieadres gebracht en opgehaald. Dat noemen wij pas service!

Gratis fietskaart van Fietsverhuur Zeeland

Fietsverhuur Zeeland heeft een eigen Fietskaart ontwikkeld. Wij weten immers als geen ander wat de mooiste plekjes zijn in Zeeland en die willen we u graag laten zien! Op de fietskaart staan niet alleen fietsroutes, ook hebben we een aantal highlights vermeld. Wist u bijvoorbeeld dat vlakbij de haven van Zierikzee regelmatig bruinvissen worden gespot? En dat er tussen Zierikzee en Serooskerke een prachtig natuurgebied ligt? We hebben het allemaal voor u op de kaart gezet. Goed om te weten, er staan ook diverse restaurants en musea op voor een aangename onderbreking van uw fietstocht.

Wist u dat...
...wanneer u een fiets huurt bij Fietsverhuur Zeeland u de fietskaart t.w.v. € 3,95 helemaal gratis krijgt?

Reserveer direct een fiets

Tips van Fietsverhuur Zeeland

Zeeland heeft een zeer uitgebreid fietsnetwerk. De verharde fietspaden leiden u langs de mooiste plekken. Maak een mooie fietstocht door de duinen, langs de kust, door de pittoreske dorpjes of natuurgebieden. Op onze website hebben wij enkele fietsroutes geselecteerd die wij u dan ook absoluut kunnen aanbevelen.

Wij wensen u een fijne fietsdag!

Populair

 

Laat je inspireren!

Voor de demo video van een Osmo Action camera heeft Coolblue een testrit gemaakt op onze Elektrische mountainbikes. Bekijk hier deze coole video!

 

Fiets kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Bekijk dan ons aanbod in onze Bikeshop

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren