link: /reserveer-uw-fiets

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Fietsverhuur Zeeland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site www.fietsverhuurzeeland.nl en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de reserveringen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Fietsverhuur Zeeland zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen.

Fietsverhuur Zeeland gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een reservering plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om uw reservering uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Als u bij Fietsverhuur Zeeland een reservering plaatst bewaren wij uw gegevens op een Secure Server.

Fietsverhuur Zeeland zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw reservering. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Fietsverhuur Zeeland, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren