link: /reserveer-uw-fiets

Dé fietsenwinkel in Burgh-Haamstede:
Fietsverhuur Zeelandfietsenwinkel burgh haamstede

Onze fietsenwinkel in Burgh-Haamstede is specialist als het gaat om dames- en herenfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes of kinderfietsen. Fietsverhuur Zeeland staat bekend om de uitstekende service, kennis en scherpe tarieven. Huur een fiets in de beste fietsenwinkel van Burgh-Haamstede en ontdek Zeeland op de fiets!

“Fietsverhuur Zeeland: voor iedere gast, iedere wens, iedere route en ieder budget!”

Fietsenwinkel voor reparatie, verkoop en verhuur van fietsen

In onze fietsenwinkel in Burgh Haamstede kunt u terecht voor al een reparatie van een fiets. Heeft u bijvoorbeeld een lekke band, of heeft uw fiets onderhoud nodig, dan bent u van harte welkom om bij ons in de fietsenwinkel in Burgh Haamstede langs te komen. We kijken graag even met u mee en maken een inschatting voordat we aan de reparatie beginnen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan bij het ophalen van uw fiets. 

In onze fietsenwinkel in Burgh Haamstede treft u een breed aanbod dames-, heren- en kinderfietsen. Wij verkopen onder andere fietsen van het merk Gazelle en Cube. Deze merken staan net als wij voor uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Wilt u een fiets huren voor een dag of misschien zelfs een week? Dat is geen enkel probleem. Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website en reserveer online uw fiets. 

Een fietsenwinkel in Burgh-Haamstede gerund door ondernemers die staan voor service en kwaliteit

Fietsverhuur Zeeland in Burgh-Haamstede is een jong bedrijf dat gerund wordt door de enthousiaste ondernemers Monique en Han. Zij zijn geboren en getogen Zeeuwen en weten als geen ander wat Zeeland te bieden heeft. “Op de fiets beleeft u de polders, bossen, dijken, dammen en duinen. U verkent de historische stadjes en dorpen en het unieke landschap. Een landschap dat getekend is door het samenspel van land en water; vaak als vriend, soms als vijand” aldus Han.

Dit alles komt samen in het totaalconcept dat zij aanbieden via Fietsverhuur Zeeland: een compleet aanbod van uitsluitend kwalitatief goede fietsen, mountainbikes, E-bikes en kinderzitjes tegen scherpe tarieven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in onze fietsenwinkel in Burgh-Haamstede of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op.

Wij wensen u een fijne fietsdag!

Han en Monique Verwijs

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren