link: /reserveer-uw-fiets

Ja, Als u online een reservering maakt betaald u direct online.


Annuleren is mogelijk tot 48 uur van tevoren. U ontvangt dan de huursom terug met inhouding van de boekingskosten (2,50) Is uw reservering al binnen 48 uur dan is het ook mogelijk om de reservering te verplaatsen naar een andere datum. Dit wel even afhankelijk van de beschikbaarheid.
Wilt u wel de mogelijkheid houden om tot 21:00 voor aanvang van de reservering te kunnen annuleren dan is het mogelijk om ons zorgeloos onderweg pakket te reserveren.
Heeft u een reservering online al betaald dan ontvangt u de huursom met inhouding van de servicekosten terug op de bankrekening waarmee u online betaald heeft.

Ja dat is mogelijk. Helaas hebben ook wij geen invloed op het weer dus mocht het niet aangenaam zijn om te fietsen dan kunt u uw reservering tot 48 uur van te voren annuleren. U ontvangt dan de huursom terug met inhouding van de boekingskosten . Het is ook mogelijk om uw reservering te verplaatsen naar een andere datum. Dit is op basis van beschikbaarheid en ook kosteloos.

Ja, dit is wel verstandig. Wij hebben een grote voorraad fietsen, maar in vakanties en feestdagen en weekenden kan het soms voorkomen dat bepaalde soorten fietsen of bakfietsen al uitverkocht zijn.
U kunt online reserveren bij al onze afhaallocaties. Heeft u hulp nodig met het maken van een boeking dan helpen we u graag. 
Heeft u geen reservering dan kunt u aanmelden bij de afhaallocaties en terplaatse de fiets huren. Dit is op basis van de beschikbaarheid .

Ja, Als u dan 3 huurdagen of langer boekt krijgt u korting op de dagprijzen.

Nee, Wij reserveren en verhuren op al onze locaties alleen voor hele dagen. Een huurdag is een gehele dag van ochtend tot eind dag. Er is geen 24-uurs huur mogelijkheid.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om de gereserveerde fietsen te bezorgen en weer op te laten halen. Indien bezorging gewenst is neemt u dan hiervoor contact met ons op via onze bezorgaanvraag

U ontvangt naar aanleiding van deze aanvraag een passende offerte. Het is niet mogelijk om mountainbikes te laten bezorgen en bezorgen/ophalen is niet mogelijk om zondag.

Ja, wanneer u de fietsen bij ons meeneemt bent u zelf aansprakelijk voor de fietsen. We hebben een aantal maatregelen getroffen om diefstal te bemoeilijken en en wij reserveren altijd inclusief ons Zorgeloos onderweg pakket om eigen risico te beperken.  Voor informatie over ons Zorgeloos Onderweg pakket klikt u hier. Let op: Een reisverzekering geeft geen dekking voor huurfietsen. Wilt u geen gebruik maken van het pakket dient u dit af te melden en huurt u op eigen risico.

Nee, Het eerder inleveren van de fiets(en) geeft geen recht op restitutie. Op het moment dat u de fiets ophaalt gaat de huurperiode in die aangegeven is vooraf. Hiervoor geeft ook het Zorgeloos Onderweg pakket geen dekking.

Onze e-bikes hebben een Bosch middenmoter en kunnen met een volle accu en bij gemiddeld gebruik 40 – 60 kilometer rijden.
Kiest u voor een luxe E-bike dan is de actieradius tussen de 60 en de 80 kilometer
Wilt u onderweg tijdens een stop de accu wat bij laden dan kunt u bij het ophalen van de fietsen vragen om een accu.

Wij doen ons uiterste beste om onze fietsen in topkwaliteit te houden maar een pechgeval kan natuurlijk gebeuren. Of als bijvoorbeeld uw zadel niet helemaal naar wens is afgesteld of heeft u andere wensen aan de fiets dan vragen wij u om direct contact op te nemen. U kunt ons bellen op 0111-407498 of via whatsapp (via de knop op de homepage) contacten en wij gaan u helpen. We zorgen voor elk probleem altijd een passende oplossing.
Het maakt niet uit vanaf welke verhuurlocatie u bent vertrokken, Wij staan voor u klaar!

Via onze homepage kunt u de gewenste afhaal locatie kiezen. Het reserveringsformuliers geeft de beschikbare fietsen aan de bijbehorende prijzen.

Ja wij hebben een aantal leuke routes die wij aan u kunnen uitleggen en wij verkopen in de winkel ook fietskaarten waarop u zelf wat routes kunt uitstippelen.

Tip: Met de site route.nl kunt u zelf ook aan de hand van fietsknooppunten een mooie route door Zeeland uitwerken.

Nee, het strand is absoluut niet toegestaan met onze huurfietsen. Met de mountainbikes kunt u wel de mooie duinpaden fietsen, of het mooie mountainbike parcours van Westenschouwen rijden!

U kunt hier de actuele openingstijden vinden van al onze afhaal locaties

Jazeker, onze winkels beschikken over een betaalautomaat. Let wel op; het is niet mogelijk om met creditcard te betalen bij de afhaallocaties. Reserveert u online dan heeft u diverse betaalmogelijkheden.

Ja wij verhuren bij afhaal locatie Burgh-Haamstede ook kindermountainbikes met 20, 24 inch en 27,5 inch wielen.

Daarnaast hebben we een heleboel leuke en stoere gewone kinderfietsen in de verhuur.

Ja, U krijgt altijd een volledig volle accu mee bij uw e-bike. Heeft u voor meerdere dagen gehuurd dan krijgt u ook de lader mee om tussentijds op te kunnen laden. Gaat u een lange tocht maken in 1 dag dan kunt u altijd vragen of u een accu kunt meekrijgen om tijdens een tussenstop de accu te laden bij  bijvoorbeeld een fietscafe of ander laadpunt in de omgeving.

Bij een aantal afhaallocaties is dit mogelijk:
Burgh-Haamstede 
Scharendijke
Renesse    (alleen niet elektrische fietsen, Deze mogen de volgende dag voor 09.30 tijdens openingstijden ingeleverd worden)
Zierikzee    ( Tot 20.00)
Colijnsplaat 
Yerseke
Ellemeet

Op het moment van afhalen wordt er op de locatie uitgelegd hoe het inleveren werkt.

Op deze pagina vindt u de uitleg over uw gehuurde E-bike. Op de E-bike accu vindt u ook een QR code die u onderweg kunt scannen voor meer informatie over de werking van de fiets

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren