link: /reserveer-uw-fiets

Fiets huren in Kamperland

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Kamperland dan bent u bij Fietsverhuur Zeeland aan het juiste adres!
Wij verhuren E-bikes, stadsfietsen en kinderfietsen maar ook de razend populaire E-bakfietsen en Ouder-kind tandems.

 

fiets huren zeeland sfeerfoto 05 300x100000

 

Kamperland 

In het hart van Zeeland is Kamperland gelegen. De ideale plaats om uw fietstocht te starten en ruime keuze aan routes langs water maar ook door de uitgestrekte polders
 Ook met de veerboot van Kamperland naar Veere kan uitstekend met de fiets en is een leuke afwisseling tijdens uw fietstocht.
Vanaf deze overstap is een fietstocht naar Middelburg mogelijk of andere dorpjes zoals vrouwenpolder of Domburg zijn een leuke uitstap.

 

Vestigingen 


Wij verhuren E-bikes, stadsfietsen,kinderfietsen, tandems, bakfietsen en E-bakfietsen. En dit allemaal van goede kwaliteit.
Onze E-bikes zijn voorzien van Bosch middenmotor met een grote actieradius.
Ook hebben wij een ruime selectie van accessoires zoals fietszitjes, Telefoonhouders en Aanhangers voor Kids of Huisdieren

                       Klik hier om uw dichtsbijzijnde vestiging te vinden 

 

Bezorgservice 

 

Wilt u de fietsen laten bezorgen op uw locatie? Dit is mogelijk! Vul dan HIER het aanvraag formulier in en wij gaan er mee aan de slag! 
U ontvangt een passende offerte voor het bezorgen van de door u gekozen fietsen. Wij bezorgen ook Bakfietsen en tandems.

 

ouderkindtandem 300x100000                                    URbanArrow 03 5 300x100000                               mountainbike huren 02

 

 

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren