link: /reserveer-uw-fiets

Gratis fietskaart van Fietsverhuur Zeeland

fietskaart fietsverhuur ZeelandFietsverhuur Zeeland heeft een eigen Fietskaart ontwikkeld. Wij weten immers als geen ander wat de mooiste plekjes zijn in Zeeland en die willen we u graag laten zien! Op de fietskaart staan niet alleen fietsroutes, ook hebben we een aantal highlights vermeld. Wist u bijvoorbeeld dat vlakbij de haven van Zierikzee regelmatig bruinvissen worden gespot? En dat er tussen Zierikzee en Serooskerke een prachtig natuurgebied ligt? We hebben het allemaal voor u op de kaart gezet.

Goed om te weten, er staan ook diverse restaurants en musea op voor een aangename onderbreking van uw fietstocht.

Wist u dat…
…wanneer u een fiets huurt bij Fietsverhuur Zeeland u de fietskaart t.w.v. € 3,95 helemaal gratis krijgt?

Heeft u nog geen reservering? Boek dan snel online en wij zorgen dat uw huurfiets voor u klaar staat!

Reserveren

Onze tips:

Heeft u een E-bike gehuurd dan vindt u hier de handleiding van uw fiets

Onderweg uw E-bike opladen? Klik hier voor alle fietsoplaadpunten in zeeland. Bij uw huurfiets kunt u altijd een lader mee krijgen 

Wilt u ook eens de mooiste mtb route van Nederland fietsen op een stoer mtb? Klik hier!

Op zoek naar een leuke activiteit ter afwisseling van uw fietstoch? klik hier

 

foto van video 4 foto van video plompetoren

Zeeland is een 5-sterren fietsprovincie

Zeeland is dé fietsprovincie van Nederland. In 2019 zijn wij niet voor niets opnieuw uitgekozen tot fietsregio van het jaar! Een keer in de twee jaar worden de sterren uitgedeeld en Zeeland heeft nu voor de tweede keer op rij het maximale aantal sterren gekregen en daar zijn wij Zeeuwen best trots op!

Informatie over het fietsknooppuntensysteem in Zeeland

Zeeland heeft een zeer uitgebreid fietsknooppuntensysteem (FIKS), ook wel fietsknooppuntennetwerk genoemd. Aan de hand van nummers kunt u uw eigen fietsroute samenstellen, u fietst eenvoudig van knooppunt naar knooppunt. De borden staan langs de fietspaden en daarbij hebben we in Zeeland iets extra’s aan toegevoegd. U kunt namelijk op bepaalde plekken kiezen of u ‘in de wind’ of ‘uit de wind’ wilt fietsen.

5-sterren fietsprovincie met uitstekende faciliteiten

In Zeeland liggen kilometers lange fietspaden waar u eindeloos mooie fietstochten kunt maken. Het fietsnetwerk is niet alleen goed onderhouden, ook denken we graag met u mee. Zo liggen er op diverse plaatsen fietscafés langs de routes waar u even tot rust kunt komen onder het genot van een hapje en een drankje. En, ook niet geheel onbelangrijk, deze fietscafés bieden de mogelijkheid om uw e-bike even op te laden. Zo kunt u vol energie weer op pad om Zeeland te ontdekken!

Fietsverhuur Zeeland biedt 5-sterren service

Het zal u maar gebeuren, een lekke band of pech met uw gehuurde e-bike. Dan is het goed om te weten dat wij altijd voor u klaar staan. Onze pechhulp komt direct naar u toe om uw band te plakken of om de fiets om te ruilen. Helemaal gratis. Zeeland is een 5-sterren fietsprovincie en wij bieden 5-sterren fietsservice!

Reserveer direct online uw fiets

 

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren