link: /reserveer-uw-fiets

Mountainbiken in Westenschouwen

Met een van de bekendste mountainbike routes van Nederland om de hoek is het huren van een mountainbike dan ook erg in trek. Uiteraard kunt u bij ons dan ook terecht voor een goeie MTB om het Patrick Tolhoek parcours te gaan verkennen. 

De route ligt op 5 minuten fietsen vanaf onze winkel, dus u kunt de auto gratis bij ons voor de deur laten staan. Tevens is er in onze winkel ook een ruimte waar u zich even om kan kleden indien dit nodig is.

MTB-parcours

De mtb route van Westenschouwen is een van de populairste routes van Nederland. Het parcours bevind zich midden in het prachtige duingebied van Westenschouwen en is toegankelijk voor iedereen.

Voor de gevorderde fietsers zijn er pittige klimmen en steile afdalingen. Het 7km lange parcours is ook goed te fietsen voor de beginnende mtb-er. Wanneer de klim te steil is kunt u om de berg heen fietsen en na de berg de route weer vervolgen. 

De route is gemarkeerd met houten palen met een oranje kop en zwarte pijlen.

 

mtb

 

Na het parcours nog een verdere route volgen?

Via bijvoorbeeld de website Komoot zijn er rond Schouwen-Duiveland nog meer gave routes om met de MTB te vinden.

 

Onze fietsen

Omdat wij Cube dealer van Schouwen-Duiveland zijn vind u dan ook dit topmerk in onze verhuur. 

We werken met de nieuwste modellen van dit topmerk en ze zijn allemaal voorzien van 29 inch wielen. Wij hebben ook een breed assortiment kinder mountainbikes in de verhuur. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij ons terecht om een echte Cube te huren en het parcours te gaan verkennen.

mountainbike huren 02

Veiligheid

Veiligheid staat voor alles! Wij adviseren om bij uw mountainbike een helm te reserveren als u het mtb parcours gaat rijden. Dit kan gemakkelijk bij online boeken voor maar € 3,50  We hebben de helmen in alle maten, ook voor de kids zijn er helmen aanwezig. mountainbike huren 01

 

 

 

 

Waar vind ik de route?

Vanaf onze winkel in Burgh Haamstede is het 5 minuten fietsen en u staat bij het Patrick Tolhoek parcours in Westenschouwen. Vanaf onze winkel fietst u richting Westenschouwen en heeft u na 1,5km de A. Van de Weydeweg. Hier gaat u rechtsaf en komt u op een groot parkeerterrein uit waar de mtb route begint. 

Wilt u een mountainbike huren in Burgh Haamstede? Reserveer uw fiets dan makkelijk en gratis op onze website.

 

Populair

 

Laat je inspireren!

Voor de demo video van een Osmo Action camera heeft Coolblue een testrit gemaakt op onze Elektrische mountainbikes. Bekijk hier deze coole video!

 

Fiets kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Bekijk dan ons aanbod in onze Bikeshop

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren