Eletrische mountainbike huren - Cube met Bosch Performance motor

Elektrische mountainbike huren? Bij Fietsverhuur Zeeland bent u aan het goede adres. Ontdek de vele onverharde paden die rond Burgh-Haamstede en de Kop van Schouwen te vinden zijn. Of u nu het MTB-parcours van Westenschouwen wilt rijden, dwars door het bos, of over de duinpaden naar Renesse, niets is voor onze Cube’s te gek. De 29 inch wielen zorgen voor een optimaal rij-comfort tijdens uw rit, net als de krachtige Bosch Performance Line CX middenmotor. De fietsen zijn voorzien van een Bosch Powerpack 500 accu, de actieradius varieert tussen de 60 en 120km.

E-mtb Tour

Wilt u het duingebied verkennen, of het pittige parcours van Westenschouwen mee pakken? Het kan allemaal tijdens onze E-mtb tour. U gaat met een gids de mooiste plekken van de Kop van Schouwen zien waar u met de normale fiets niet komen kan. Deze tour is te boeken voor 2 personen en duurt tussen de 2 en 3 uren.

Bij de tour zit een versnapering en een drankje en een helm inbegrepen! 

De kosten voor deze tour zijn € 120,- voor 2 personen en inclusief gids. Interesse in deze tour? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier, of bel ons.

 

Kenmerken

  • Wielmaat: 29”
  • Actieradius 60 - 120 km
  • Bosch Performance Line CX middenmotor
  • Ook als tour te reserveren

Prijs: vanaf € 40,-

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren