link: /reserveer-uw-fiets

Fietsverhuur Burgh-Haamstede

Bent u op zoek naar fietsverhuur in Burgh-Haamstede, dan bent u bij Fietsverhuur Zeeland aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar een comfortabele toerfiets om de prachte omgeving te ontdekken, een bakfiets om gezellig met de kinderen een dagje op pad te gaan of een mountainbike om een uitdagende rit door de duinen te maken, Fietsverhuur Zeeland in Burgh Haamstede biedt voor ieder wat wils.

Ruim aanbod goede fietsen, fietsverhuur in Burgh-Haamstede

Bij Fietsverhuur Zeeland kunt u terecht voor het huren van kwalitatief goede en sterke fietsen. Onze elektrische fietsen zijn één van de krachtigste in hun soort. Door de grote actieradius van onze e-bikes, kunt u naast Burgh-Haamstede ook de andere dorpen en stadjes van Schouwen-Duiveland ontdekken. Fietsverhuur Zeeland helpt u zonder tegenwind over dijken en dammen! Ook is het goed om te weten dat wij speciale pechhulp bieden met gratis omruilgarantie.

Houdt u van een sportieve uitdaging? Burgh Haamstede heeft naast een stevige bries van zee, ook bos en duin om te doorkruisen. Kies bij Fietsverhuur Zeeland voor de Cube mountainbike in de framemaat die precies bij u aansluit. Zo beleeft u de ruige omgeving van Burgh-Haamstede!

Zeeland biedt ontelbaar veel mooie routes om samen met de kinderen te fietsen. Speciaal voor de kinderen hebben wij een zeer uitgebreid aanbod aan kinderfietsen, fietszitjes, bakfietsen en kindertandems. Fietsen met de kinderen wordt extra leuk met een bijzondere fiets van Fietsverhuur Zeeland!

Bekijk het aanbod van fietsverhuur in Burgh-Haamstede

Meer informatie fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent fietsverhuur in Burgh-Haamstede of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fietsenwinkel in Burgh-Haamstede. Wij helpen u graag verder.

Populair

 

Openingstijden Burgh-Haamstede

  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 10:00 - 12:00
  • Donderdag: 10:00 - 12:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: 10:00 - 12:00

Fietsen retour brengen buiten openingstijden mogelijk!

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren