link: /reserveer-uw-fiets

Fietsverhuur Oostkapelle 

Ontdek de prachtige omgeving van Oostkapelle op de fiets! Bij ons kun je gemakkelijk een fiets huren om de omgeving te verkennen. Of je nu een ontspannen fietstocht langs het strand wilt maken of een uitdagende route door de duinen, onze huurfietsen zijn perfect voor elke gelegenheid.

Bekijk ons uitgebreide aanbod en huur direct online uw fiets.

Openingstijden: Maandag tot en met Zaterdag 08:00 tot 18:00 en Zondag gesloten
Het inleveren van de fietsen kan tot 18:00. Eventueel andere tijden in overleg met personeel ter plaatse.

 

Uitstekende service bij Fietsverhuur Oostkapelle

Onze fietsverhuur in Oostkapelle biedt een breed scala aan fietsen, waaronder stadsfietsen, e-bikes, kinderfietsen en tandems. We hebben voor ieder wat wils, ongeacht leeftijd en fietservaring. Bovendien zorgen we ervoor dat onze fietsen altijd goed onderhouden en in uitstekende staat zijn, zodat je veilig en comfortabel kunt fietsen.

Bij ons kun je eenvoudig en snel een fiets huren. Je kunt online een huurfiets reserveren en deze op de gewenste
datum en tijd ophalen bij onze fietsverhuurlocatie in Oostkapelle. We geven je graag advies over de beste fietsroutes in de
omgeving en over interessante bezienswaardigheden die je onderweg kunt tegenkomen.e bike duinen

Ontdek Oostkapelle op de fiets en geniet van de prachtige natuur en omgeving. Of je nu een dagje wilt ontspannen of actief bezig wilt zijn, onze huurfietsen zijn de ideale manier om Oostkapelle en haar omgeving te ontdekken. Huur vandaag nog een fiets en ervaar het zelf!

Wist je dat het slechts 10 minuten fietsen is van Oostkapelle naar Domburg? Het mooie Domburg is een populaire bestemming onder fietsers en het is dan ook een ideale plek om per fiets te verkennen. Bij ons kun je gemakkelijk een fiets huren, waaronder een Urban Arrow, om naar Domburg en andere nabijgelegen dorpjes te fietsen.

Met onze fietsverhuur in Oostkapelle hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer van je fiets naar andere locaties. We hebben een breed scala aan fietsen die geschikt zijn voor verschillende activiteiten, zoals stadsfietsen, e-bikes, kinderfietsen en tandems. En als je op zoek bent naar iets bijzonders, dan bieden we ook Urban Arrow fietsen aan, een mooie bakfiets waarmee je gemakkelijk je spullen en/of kinderen kunt vervoeren.

Als je vanuit Oostkapelle naar Domburg fietst, geniet je onderweg van prachtige uitzichten op de natuur en de zee.
In Domburg kun je genieten van het strand, de duinen, de historische gebouwen en de gezellige terrassen.
En als je wat verder wilt fietsen, dan zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in de buurt.

Dus waar wacht je nog op? Huur een fiets bij onze fietsverhuur in Oostkapelle en ontdek de prachtige omgeving van Domburg en andere nabijgelegen steden op een leuke en duurzame manier. En vergeet niet, het is slechts 10 minuten fietsen van Oostkapelle naar Domburg!

 

Meer informatie fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent fietsverhuur in Oostkapelle of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Oostkapelle. Wij helpen u graag verder.

Populair

Openingstijden

  • Maandag 08.30 tot 18.00
  • Dinsdag 08.30 tot 18.00
  • Woensdag 08.30 tot 18.00
  • Donderdag 08.30 tot 18.00
  • Vrijdag 08.30 tot 18.00
  • Zaterdag 08.30 tot 18.00 

 

 

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren