link: /reserveer-uw-fiets

Fietsverhuur Renesse

Bent u op zoek naar fietsverhuur in Renesse, dan bent u aan het juiste adres bij Fietsverhuur Zeeland! Zo bieden wij een zeer uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogstaande fietsen en de beste service. Wij weten als geen ander hoe geweldig het landschap rondom Renesse is en geven u dan ook graag tips voor een mooie fietsroute door de omgeving. Of u nu een gezellig dagje wilt toeren of een sportieve fietstocht wilt maken, fietsverhuur Renesse biedt altijd een passende fiets én fietsroute.

Ruim aanbod comfortabele fietsen, fietsverhuur in Renesse

Fietsverhuur Zeeland in Renesse biedt een zeer uitgebreid aanbod fietsen. Wanneer u comfortabel de wijde omgeving van Renesse wilt verkennen, kunt u bij ons terecht voor een comfortabele toerfiets. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Tevens beschikken wij ook over veilige voor- en achterzitjes, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen.

Wilt u een elektrische fiets huren in Renesse, kies dan voor een krachtige e-bike. Met deze elektrische fiets kunt u moeiteloos de omgeving van Renesse verkennen. Zo zijn onze e-bikes voorzien van een zeer krachtige accu en een Bosch middenmotor. Mocht u onverhoopt pech krijgen met de fiets, dan is het goed om te weten dat wij pechhulp bieden. Wij helpen u zo weer op weg!

Bekijk het aanbod van fietsverhuur in Renesse

Meer informatie fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent fietsverhuur in Renesse of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Renesse. Wij helpen u graag verder.

Populair

Openingstijden

September t/m oktober

  • Zaterdag en zondag 10.00 – 17.30

 

November t/m maart

  • Gesloten

 

April t/m Augustus

  • Dagelijks geopend 10.00 – 17.30

 

Fietsen retour brengen buiten openingstijden mogelijk!