link: /reserveer-uw-fiets

Fietsverhuur Scharendijke

Een fiets huren in Scharendijke of omgeving doet u gemakkelijk en snel bij Fietsverhuur Zeeland. Dé plek waar een enthousiast team u op weg helpt om de fiets te vinden die precies bij u past.

Op onze website treft u ons uitgebreide aanbod huurfietsen. Of u nu op zoek bent naar een toerfiets, kinderfiets, elektrische fiets of mountainbike, wij hebben voor elke wens een passende fiets te huur. U kunt online eenvoudig een fiets reserveren, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze fietsenwinkels op diverse locaties.

Wist u al dat wij een unieke bezorgservice bieden? Ook wanneer u elders in Zeeland verblijft, kunt u een fiets huren bij Fietsverhuur Zeeland. De gewenste fietsen worden op aanvraag bij u op de locatie bezorgd. Dat is pas service!

Bekijk ons uitgebreide aanbod en huur direct online uw fiets. 
Het is vanaf medio April mogelijk om online voor deze locatie te reserveren.
Wilt u voor deze tijd al zeker zijn van uw huurfiets vanaf 1 April klik dan hier om uw reserveringaanvraag te versturen dan kunnen wij de reservering alvast voor u in orde maken! 

Welke fiets wilt u huren in Scharendijke?

Fietsverhuur Zeeland biedt een zeer uitgebreid aanbod huurfietsen in Scharendijke. Wanneer u comfortabel de wijde omgeving van Scharendijke wilt verkennen, kunt u bij ons terecht voor een comfortabele toerfiets. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Tevens biedt Fietsverhuur Zeeland veilige voor- en achter zitjes aan, zodat ook de kleinsten mee kunnen.

Wilt u een elektrische fiets huren in Scharendijke, kies dan voor onze krachtige E-Bike, waarmee u moeiteloos de diverse fietsroutes rond Scharendijke ontdekt. Deze elektrische fietsen zijn voorzien van een zeer krachtige accu, waardoor uw actieradius meer dan 100 km is. Mocht u onverhoopt pech krijgen met de fiets of een lege accu hebben, dan is het goed om te weten dat wij pechhulp hebben met gratis omruilservice. Wij helpen u zo weer op weg!

Onze Locatie in Scharendijke is centraal gelegen in het watersport dorp bij uitstek .In de directe omgeving van Scharendijke vindt u talloze watersport locaties en is omgeven door zowel natuurgebied de Grevelingen als de uitgestrekte stranden aan de Brouwersdam.

Zoekt u een huurfiets om naar het strand te gaan of wilt u vanuit Scharendijke langere fietstochten gaan maken? Het is allemaal mogelijk vanuit dit mooie dorp.
Vanaf deze locatie voorzien wij u graag van een passende huurfiets naar uw wens.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent Fietsverhuur in Scharendijke of direct een fiets of E-bike huren, neem dan contact  met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Scharendijke vanaf medio April 2021. 

 

Populair

 

Openingstijden

Opening Medio April 2021!

  • maandag 09:00 – 17:00
  • dinsdag 09:00 – 17:00
  • woensdag 09:00 – 17:00
  • donderdag 09:00 – 17:00
  • vrijdag 09:00 – 17:00
  • zaterdag 09:00 – 17:00
  • zondag Gesloten

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren