link: /reserveer-uw-fiets

Fietsverhuur Yerseke

Wilt u een fiets huren in Yerseke, dan bent u bij Fietsverhuur Yerseke aan het juiste adres! De fietsenwinkel ligt midden in Yerseke. Bij ons kunt te terecht voor het huren van een damesfiets, herenfiets of kinderfiets. Wilt u een elektrische fiets huren in Yerseke kies dan voor onze krachtige E-bike. Met deze elektrische fiets kunt u moeiteloos vele kilometers aan fietsroutes rijden.

Bekijk ons uitgebreide aanbod en huur direct online uw fiets.

Uitstekende service bij Fietsverhuur Yerseke

Onze service gaat nét een stap verder. Wij bezorgen graag uw fiets op uw vakantieadres, bieden een gratis pechhulp en omruilservice. Wij doen er alles aan om u veel fietsplezier te bezorgen. Goed om te weten, wanneer u online een fiets reserveert op FietsverhuurZeeland.nl ontvangt u een gratis fietskaart van ons.

Ontdek Zuid-Beveland en huur een fiets bij Fietsverhuur Yerseke

Onze locatie in Yerseke is gelegen op het eiland Zuid-Beveland. Dit mooie vissersdorp staat bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Vanaf Yerseke zijn op Zuid-Beveland vele routes te fietsen langs bijvoorbeeld de bekende oesterputten en verder door het weidse poldergebied. Zuid-Beveland staat bekend als één van de grootste fruitteeltgebieden van Nederland. In de lente, als de bomen in bloei staan, is het hier heerlijk fietsen. Langs de Oosterschelde maar ook de Westerschelde zijn uitstekende fietsroutes te verkennen.

Bent u op zoek naar een adres om fietsen te huren in de omgeving Zuid-Beveland dan is onze locatie in Yerseke het juiste adres.

Ruim aanbod goede fietsen, fietsverhuur in Yerseke

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent fietsverhuur in Yerseke of direct een fiets of E-bike huren, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Yerseke. Wij helpen u graag verder.

Populair

Openingstijden

  • Maandag t/m zaterdag10.00u - 17.00u
  • Zondag op afspraak

reserveren voor zondag via info@fietsverhuurzeeland.nl 

inleveren buiten openingstijden mogelijk

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren