link: /reserveer-uw-fiets

Fietsverhuur Zierikzee

Bent u op zoek naar fietsverhuur in Zierikzee, dan bent u aan het juiste adres bij Fietsverhuur Zeeland! Zo bieden wij een zeer uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogstaande fietsen en de beste service. Wij weten als geen ander hoe geweldig het landschap rondom Zierikzee is en geven u dan ook graag tips voor een mooie fietsroute door de omgeving. Of u nu een gezellig dagje wilt toeren of een sportieve fietstocht wilt maken, fietsverhuur Zierikzee biedt altijd een passende fiets én fietsroute.

Ruim aanbod comfortabele fietsen, fietsverhuur in Zierikzee

Fietsverhuur Zeeland in Zierikzee biedt een zeer uitgebreid aanbod fietsen. Wanneer u comfortabel de wijde omgeving van Zierikzee wilt verkennen, kunt u bij ons terecht voor een comfortabele Gazelle toerfiets. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Tevens beschikken wij ook over veilige voor- en achterzitjes, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen.

Wilt u een elektrische fiets huren in Zierikzee, kies dan voor krachtige e-bike. Met deze elektrische fiets kunt u moeiteloos het polderland en de dijken rondom Zierikzee verkennen. Zo zijn onze e-bikes voorzien van een zeer krachtige accu en een Bosch middenmoter. Mocht u onverhoopt pech krijgen met de fiets, dan is het goed om te weten dat wij pechhulp bieden. Wij helpen u zo weer op weg!

Bekijk het aanbod van fietsverhuur in Zierikzee

Meer informatie fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent fietsverhuur in Zierikzee of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fietsenwinkel in Zierikzee. Wij helpen u graag verder.

Populair

 

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 18:00
  • Dinsdag: 08:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:00 - 18:00
  • Donderdag: 08:00 - 21:00
  • Vrijdag: 08:00-18:00
  • Zaterdag: 08:00 - 17:00
  • Zondag: gesloten

Fietsen retour brengen buiten openingstijden mogelijk!

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren