Topmodellen van Fietsverhuur Zeeland

Wilt u een fiets huren in Zeeland, ontdek dan het uitgebreide aanbod fietsen en aanverwante artikelen van Fietsverhuur Zeeland. Heeft u specifieke vragen over een bepaalde fiets of wilt u weten of deze in Burgh-Haamstede beschikbaar is, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Elektrische fiets huren bij Fietsverhuur Zeeland

elekstrische fiets hurenHuur een elektrische fiets in Zeeland bij Fietsverhuur Zeeland, de specialist als het gaat om het verhuren van fietsen. Onze elektrische fietsen - ook wel e-bikes genoemd - zijn voorzien van een krachtige middenmoter en grote accu. Hierdoor kunt u met gemak een lange fietstocht maken door het Zeeuwse landschap zonder tussentijds te hoeven opladen. Ervaar de service van Fietsverhuur Zeeland en huur een elektrische fiets vanaf € 20,- per dag inclusief gratis pechhulp!

Huur een elektrische fiets inclusief:

  • Pechhulp
  • Omruilgarantie
  • Bezorgservice
  • Krachtige middenmoter waarmee u tot 100 kilometer kunt fietsen zonder opladen
  • Halen en brengen van fietsen, ook buiten openingstijden
  • Gratis Fietskaart

Wilt u meer weten over onze elektrische fietsen of direct een fiets reserveren, neem dan contact met ons op.

Ontdek onze elektrische fietsen

Fietsverhuur Zeeland verhuurt diverse elekstrische fietsen: 

Fietsen in Zeeland? Maak gebruik van onze elektrische fiets verhuur

Zeeland heeft een gevarieerd landschap waar u de mooiste fietstochten kunt maken over de verharde fietspaden. Of u nu een fietstocht langs de duinen wilt maken, wilt uitwaaien langs het water of door het unieke landschap wilt fietsen, het is allemaal mogelijk in Zeeland. Op onze website hebben wij een aantal mooie fietsroutes voor u geselecteerd rondom Burgh-Haamstede .

Onze tip, maak een tussenstop bij Wijnhoeve de Kleine Schorre in Dreischor. Hier worden heerlijke wijnen gemaakt van Zeeuwse bodem. Het proeflokaal is dan ook de ideale plek voor een tussenstop voor een heerlijke lunch met glas Zeeuwse wijn of een high wine.

Wanneer u een mooie fietstocht door het Zeeuwse landschap wilt maken, hoeft u zich geen moment zorgen te maken over de fiets. De kwalitatief hoogstaande middenmotor op onze ebikes is voorzien van een grote accu, waardoor u lange fietstochten tot 100 kilometer kunt maken zonder te moeten stoppen om de accu op te laden.

Zeeland heeft zoveel te bieden, ontdek zelf de schoonheid van het Zeeuwse landschap en huur een elektrische fiets bij Fietsverhuur Zeeland!

Bekijk onze locaties in Burgh Haamstede, Renesse en Zierikzee

 

Huur een mountainbike bij Fietsverhuur Zeeland

mountainbike zeeland Huur een mountainbike bij Fietsverhuur Zeeland in Burgh-Haamstede en ontdek het Zeeuwse landschap tijdens een actief dagje uit. In Zeeland zijn diverse mountainbike routes uitgestippeld door de Zeeuwse natuur en over diverse terreinsoorten. Maak een MTB rit over het eiland, door het duinlandschap of ga off-road op het mountainbikeparcours in o.a. Westenschouwen en op de Brouwersdam.

Verhuur mountainbikes tegen scherpe prijzen

Fietsverhuur Zeeland verhuurt mountainbikes van het Duitse topmerk Cube. Deze professionele fietsen van hoge kwaliteit bieden tevens een groot stuk comfort en zijn voorzien van 29 inch wielen. Daarbij heeft u de keuze uit diverse framematen zodat de mountainbike altijd bij uw lichaamsbouw past. U huurt al een mountainbike vanaf € 20,- per dag!

Onze topmodellen:

Wilt u meer weten over onze mountainbikes of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op.

Mountainbikeroute door Westenschouwen

In Westenschouwen, gelegen net onder Burgh-Haamstede, ligt een uitdagend mountainbike parcours. Dit parcours van ruim 6 kilometer leidt u door de Zeeuwse bossen en het grootste duingebied van Zeeland. De uitdagende rit met vele single tracks, steile klimmetjes en technische afdalingen is zowel voor de geoefende als startende mountainbiker een aanrader. De route wordt goed aangegeven aan de hand van zwarte en oranje pijlen en start bij Boswachterij Westenschouwen aan de Adriaan van de Weydeweg.

 

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren