Groepsuitje in Zeeland? Huur een fiets bij Fietsverhuur Zeeland!

groepsuitje zeelandGroepsuitje in Zeeland gezocht? Wij hebben het perfecte idee voor u! Huur een fiets bij Fietsverhuur Zeeland in Burgh-Haamstede! Of u nu met collega’s, vrienden of familie op stap gaat: wij hebben voor elk groepsuitje een passende fiets. En wat dit nou zo leuk maakt? Voor een gunstige prijs ontvangt u kwaliteit en een uitstekende service. Beleef fietsend een leuke tijd met uw gezelschap tijdens het leukste groepsuitje in Zeeland!

Met uw gezelschap een rondje door Zeeland op de tandem of met een kinderfeestje een ritje op ouder-kind tandems? het kan allemaal bij fietsverhuur Zeeland

Fietsverhuur voor groepen, een sportief groepsuitje in Zeeland

Bij Fietsverhuur Zeeland is het mogelijk om 1 fiets te huren, maar ook voor groepen zijn er diverse mogelijkheden om tegen gunstige tarieven een fiets te huren. De fietsen worden, indien gewenst, op de vooraf afgesproken locatie bezorgd en opgehaald. Wilt u de fiets liever zelf terugbrengen? Dat is zelfs mogelijk na onze openingstijden.

Onze e-bikes zijn voorzien van een krachtige middenmoter en een grote accu. Heeft u toch problemen tijdens de fietstocht? Dan helpen wij u zo snel mogelijk op pad met ons gratis pechhulp en omruilservice.

Of u nu één van de vele fietsroutes in Zeeland op een mountainbike, stadsfiets of elektrische fiets wilt volgen: wij hebben voor elke gast, wens en route een passend aanbod.

Aanbod fietsen 

Bekijk ons aanbod op de locatie die bij u in de buurt zit door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever dat de fietsen elders bezorgd worden dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

{loadposition locatiekeuze}

 

Ontdek de omgeving tijdens een groepsuitje in Zeeland

Voor een groepsuitje in Zeeland zijn er talloze prachtige fietsroutes die u kunt volgen. Zo kunt u zelf een route uitstippelen door middel van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk en tijdens de tussenstop bijvoorbeeld een wijngaard bezoeken voor een high wine.

Liever een actief groepsuitje in Zeeland? Volg dan een uitdagende mountainbikeroute met steile hellingen en afdalingen door Boswachterij Westerschouwen en geniet van de prachtige vergezichten, Zeeuwse bossen en het grootste duingebied van Zeeland. Of maak een tussenstop bij het klimbos in Burgh Haamstede en trakteer uzelf vervolgens een kop koffie met huisgemaakte taart. Ontdek meer fietsroutes op onze fietsroutes-pagina of vraag ons om een persoonlijk advies.

Meer informatie over Fietsverhuur Zeeland

Wilt u meer informatie over fietsen huren voor een groepsuitje in Zeeland bij Fietsverhuur Zeeland? Neem dan contact met ons op of reserveer nu online!