Fietsverhuur Zeeland

“Fietsverhuur Zeeland: voor iedere gast, iedere wens, iedere route en ieder budget!”

Wat begon in een campingwinkel is in Burgh-Haamstede is uitgegroeid tot een van de grootse fietsverhuur platformen van Nederland. Met partners in de hele provincie kunnen we bijna alle gasten voorzien van een mooie huurfiets. We hebben inmiddels een ruime diversiteit van partners, denk hierbij aan vakantieparken, hotels en fietsverhuurders door de hele provincie.

Fietsen in een groeiende markt.

Steeds meer mensen stappen op de fiets, dit komt voornamelijk omdat de e-bike eigenlijk niet meer weg te denken is. Of het nu gaat om een normale e-bike of een elektrische bakfiets, het fietsen is een stuk leuker geworden met het motortje er bij als ondersteuning. Dit maakt ook dat de vraag naar een elektrische huurfiets steeds groter word.

Ontzorgen van de partners

Met trots kunnen we zeggen dat we nu niet alleen een fietsverhuurbedrijf zijn, maar een levendig platform waar gasten moeiteloos de perfecte fiets kunnen boeken voor hun Zeeuwse fietsavontuur. Inmiddels bestaat het team van Fietsverhuur Zeeland uit verschillende enthousiaste werknemers die er dagelijks voor zorgen dat er veel gasten onderweg zijn met hun fiets. Het partner contact is voor hun een belangrijk punt, de partners moeten geheel ontzorgd worden. Zijn er te weinig fietsen, is er iemand met een lekke band gestrand onderweg, zijn er speciale wensen van de gast betreft de fietsverhuur tijdens hun vakantie in Zeeland of zijn de gasten op zoek naar fietsroutes? Ze kunnen op alle vragen een passend antwoord geven.

Lokale speler met lokale service

Als lokaal bedrijf kan een mooie lokale service bieden aan onze partners en aan de gasten die via Fietsverhuur Zeeland hun fiets hebben geboekt. Staat een gast met pech onderweg dan word dit verholpen. Kapotte fietsen die een aantal weken in een hoekje staan is ook verleden tijd, onze chauffeurs komen met regelmaat langs al onze partners om te kijken of alles er nog netjes bij staat of dat er kapotte fietsen staan die mee kunnen voor een reparatie. Zo kunnen de partners van Fietsverhuur Zeeland er altijd vanuit gaan dat ze onbezorgd een nette fiets aan hun gasten mee kunnen geven.

Benieuwd of Fietsverhuur Zeeland ook wat kan betekenen voor uw park, hotel of fietsverhuur punt? Neem gerust eens contact op en we komen graag even langs fietsen!

Han en Monique