Bedrijfsuitjes of teamuitjes bij Fietsverhuur Zeeland

Een bedrijfsuitje op de fiets in Zeeland? Dan bent u ook bij ons op het juiste adres. U vind op Schouwen – Duiveland tal van attracties die u gemakkelijk per fiets kunt bereiken. Wij kunnen grote groepen voorzien van fietsen en indien nodig leveren wij de fietsen op de door u gewenste locatie in heel Zeeland of daar buiten. 
Bijvoorbeeld met het team een route met de Tandem of E-Bike of misschien wel vanaf Burgh-haamstede met de E-choppers, het is allemaal mogelijk!

We maken graag een passende offerte voor uw bedrijfs of teamuitje. 
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Wij weten ook diverse leuke locaties voor een tussenstop dus wij helpen u graag!

Tip : Teamuitje mountainbike route Westenschouwen

Mountainbiken met het bedrijf of als team uitje? Ook voor het huren van mountainbikes bent u bij ons aan het juiste adres. Op 5 minuten fietsen ligt het bekende Patrick Tolhoek mountainbike parcours van Westenschouwen. 

Dit is een prachtige route die zowel voor beginners en voor gevorderde spectaculair is. De route gaat dwars door het prachtige duingebied van Westenschouwen met steile klimmen en leuke afdalingen. De route is 7 km lang en heeft voor ieder wat wils.

Onze mountainbikes

Wij werken met het Duitse topmerk Cube, dit merk vind u ook bij ons in de winkel in Burgh Haamstede. We werken dan ook met de nieuwste modellen van Cube. Veelal de Cube Analog en de Cube Attention. Al onze fietsen zijn voorzien van 29 inch wielen, met uitzondering van de kindermaten.

Bekijk hier onze mountainbikes

Veiligheid

Het mountainbiken is een fantastische leuke sport, maar tegelijkertijd ook een tikkeltje gevaarlijk. Het is mogelijk om een helm bij te reserveren. Op het parcours geldt geen helmplicht maar wij raden het u wel sterk aan.

Mountainbike parcours 

Het parcours van Westenschouwen vind u op onderstaand adres parkeerplaats.
A. van de Weydeweg 
4328PT Burgh Haamstede

Verdere informatie vindt u hier