Zakelijke dienstverlening van Fietsverhuur Zeeland

Wij zijn gevestigd in het hart van de fietsprovincie Zeeland. Niet alleen onze eigen gasten huren bij ons een goede fiets, ook bedrijven voorzien wij steeds meer van fietsen en de daarbij behorende service

Heeft u een camping, hotel, vakantiepark, bed and breakfast of een andere accommodatie waar uw gasten verblijven? Dan kunt u bij Fietsverhuur Zeeland terecht om uw gasten van een goede fiets te voorzien. Wij bieden u daarvoor verschillende mogelijkheden.

Onze service

Fietsverhuur Zeeland biedt u een compleet ontzorg pakket. We komen de fietsen bij uw accommodatie brengen en weer ophalen. We kunnen ook het het hele seizoen fietsen beschikbaar stellen aan uw bedrijf terwijl u profiteert van alle voordelen. In de wintermaanden zorgen wij voor de winterstalling zodat u de ruimte weer vrij heeft.

Fietsverhuur Zeeland ontzorgd u volledig. We brengen de fietsen op de door u gewenste locatie, we zorgen voor al het onderhoud aan de fietsen en wanneer de gasten toch met pech komen te staan, helpen wij ze weer verder op weg.

Wij werken vanaf meerdere locaties op Schouwen-Duiveland, hierdoor kunnen wij snel schakelen om de gasten weer zo snel mogelijk op weg te helpen. De locaties vindt u in het menu op onze website.

Ons systeem

Wij werken met een online verhuur systeem. U kunt hier zelf op inloggen en vanaf uw eigen accommodatie (extra) fietsen of speciale fietsen reserveren. Vragen uw gasten bijvoorbeeld een (ouder – kind) tandem, (elektrische) bakfiets of een E-bike aan, dan kun u deze eenvoudig in het systeem boeken. Wij zorgen er voor dat de geboekte fietsen netjes klaar staan voor uw gasten.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Team Fietsverhuur Zeeland