Fietsverhuur Ouddorp Strand

Een fiets huren in Ouddorp of omgeving doet u gemakkelijk en snel bij Fietsverhuur Zeeland. Deze locatie is gelegen in het hart van de recreatie in Ouddorp. Op welk vakantiepark u ook verblijft, Fietsverhuur Ouddorp strand is in de buurt.

Waarom Fietsverhuur Zeeland?

  • Gratis pechhulp
  • Kwaliteitsfietsen
  • Scherpe prijzen
  • Retour brengen na sluitingstijd

Urban Arrow

Reserveren

Comfort fiets

Reserveren

Fietstas

Reserveren

Achterzitje

Reserveren

Fietshelm

Reserveren

Fietsverhuur Ouddorp Strand

Oude nieuwlandseweg 43C

3253 LL, Ouddorp

+31 6 50899168

info@fietsverhuurzeeland.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00

Dinsdag: 10:00 – 18:00

Woensdag: 10:00 – 18:00

Donderdag: 10:00 – 18:00

Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 21:00

Zondag: Gesloten

Fietsen in de omgeving (Is in productie)

Speciaal voor u hebben we een aantal fietsroutes samengesteld om de omgeving te ontdekken. Bekijk hieronder de routes en ontdek de mooiste plekjes.

Kan ik hier de auto parkeren?

Ja zeker, we hebben een aantal parkeerplekken voor onze locatie. Als deze vol is kunt u in de buurt nog parkeren, loop daar even voor binnen dan maken we u wegwijs.

Kan ik bij deze locatie mijn fiets na sluitingstijd terugbrengen?

Ja dat is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het afhalen van de fiets en het personeel legt uit hoe het terugbrengen werkt

Kan ik hier met pin betalen?

Ja, op deze locatie zijn alle bankkaarten voorzien van het maestro logo geaccepteerd. Het is niet mogelijk om met creditcard in te betalen. Reserveert u online dan is betalen met creditcard wel mogelijk.

TabIs er een fietsroute beschikbaar?

We hebben op deze pagina een paar mooie route’s staan die u kunt fietsen. Wilt u toch een andere route? Dan raden we u om de route zelf samen te stellen op route.nl of op fietsnetwerk.nl

Wat moet ik doen als ik de gewenste fiets niet tussen het aanbod zie staan?

Als u via Fiets huren een reservering gaat maken ziet u alle beschikbare fietsen van deze locatie voor de gekozen huurperiode. Staat uw gewenste fiets er niet tussen? Dan kunt contact opnemen met de locatie. Het team op locatie zorgt voor een passend advies.

Meer informatie fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent Fietsverhuur in Ouddorp, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Ouddorp

Fietsverhuur Zeeland biedt een uitgebreid aanbod huurfietsen in Ouddorp.
Wanneer u comfortabel de wijde omgeving van Ouddorp wilt verkennen, kunt u bij ons terecht voor een comfortabele E-bike. Tevens biedt Fietsverhuur Zeeland veilige achter zitjes aan, zodat ook de kids mee kunnen.

Op het eiland Goeree-Overflakkee ligt het dorp Ouddorp. Dit mooie dorpje met een gezellig centrum voorzien van mooie rijksmonumenten is een mooie plaats om een fietstour te starten of tijdens een fietstocht een gezellige tussenstop te maken.

Mocht u onverhoopt pech krijgen met de fiets of een lege accu hebben, dan is het goed om te weten dat wij pechhulp hebben met gratis omruilservice. Wij helpen u zo weer op weg!

Fiets langs de kust of door de uitgestrekte polders en geniet van prachtige uitzichten.  Ook tijdens uw vakantie is een huurfiets ideaal! Even snel naar de winkel op de camping of lekker naar het strand zonder parkeerstress? Het kan allemaal met onze huurfietsen. Deze zijn van goede kwaliteit en de e-bikes zijn voorzien van 400wh accu`s waarmee u een heerlijke dagtocht kunt maken in de omgeving van het mooie Ouddorp.

Vanaf deze locatie voorzien wij u graag van een passende huurfiets naar uw wens.

Locaties in Zeeland en Goeree-Overflakkee

Onze locaties