link: /reserveer-uw-fiets

Fiets huren Burgh-Haamstede

Een fiets huren in Burgh Haamstede of omgeving doet u gemakkelijk en snel bij Fietsverhuur Zeeland. Dé plek waar een jong en enthousiast team u op weg helpt om de fiets te vinden die precies bij u past.

Op onze website treft u ons uitgebreide aanbod huurfietsen. Of u nu op zoek bent naar een toerfiets, kinderfiets, elektrische fiets of mountainbike, wij hebben voor elke wens een passende fiets te huur. U kunt online eenvoudig een fiets reserveren, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze fietsenwinkel in het centrum van Burgh-Haamstede.

Wist u al dat wij een unieke bezorgservice bieden? Ook wanneer u elders in Zeeland verblijft, kunt u een fiets huren bij Fietsverhuur Zeeland. De gewenste fietsen worden op uw vakantieadres gebracht en opgehaald. Dat is pas service!

Welke fiets wilt u huren in Burgh Haamstede?

Fietsverhuur Zeeland biedt een zeer uitgebreid aanbod huurfietsen in Burgh-Haamstede. Wanneer u comfortabel de wijde omgeving van Burgh-Haamstede wilt verkennen, kunt u bij ons terecht voor een comfortabele toerfiets. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Tevens biedt Fietsverhuur Zeeland veilige voor- en achterzitjes aan, zodat ook de kleinsten mee kunnen.

Wilt u een elektrische fiets huren in Burgh-Haamstede, kies dan voor onze krachtige e-bike, waarmee u moeiteloos de duinen of bossen rondom Burgh-Haamstede verkent. Deze elektrische fietsen zijn voorzien van een zeer krachtige accu, waardoor uw actieradius meer dan 100 km is. Mocht u onverhoopt pech krijgen met de fiets of een lege accu hebben, dan is het goed om te weten dat wij pechhulp hebben met gratis omruilservice. Wij helpen u zo weer op weg!

Voor de sportieve fietser in Burgh-Haamstede biedt Fietsverhuur Zeeland een Cube-mountainbike. Wij bieden deze fietsen in verschillende framematen, zodat er altijd een is die bij uw lichaamsbouw past!

Bekijk het aanbod in Burgh-Haamstede

Meer informatie of direct een fiets huren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een fiets huren in Burgh-Haamstede, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fietsenwinkel in Burgh-Haamstede. Wij helpen u graag verder.

Populair

 

Laat je inspireren!

Voor de demo video van een Osmo Action camera heeft Coolblue een testrit gemaakt op onze Elektrische mountainbikes. Bekijk hier deze coole video!

 

Fiets kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Bekijk dan ons aanbod in onze Bikeshop

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren