link: /reserveer-uw-fiets

Fietsverhuur Burgh-Haamstede

Tijdens uw vakantie in Burgh Haamstede wilt u de prachtige omgeving verkennen. Bij Fietsverhuur Zeeland kunt u terecht voor het huren van kwalitatief goede en sterke fietsen. De elektrische fietsen die wij aanbieden zijn van de krachtigste in hun soort. Door de grote actieradius van de E-bikes van Fietsverhuur Zeeland, kunt u na Burgh Haamstede ook de andere dorpen en stadjes van Schouwen-Duiveland ontdekken. Fietsverhuur Zeeland helpt u zonder tegenwind over dijken en dammen.

Schrik je juist niet terug voor tegenwind? Burgh Haamstede heeft naast een stevige bries van zee, ook bos en duin om te doorkruisen. Kies bij Fietsverhuur Zeeland voor de stevige Cube mountainbike in de framemaat die precies bij jou aansluit. Zo beleef je de ruige omgeving van Burgh Haamstede! Een omgeving die je ook graag aan je kinderen laat zien. Fietsverhuur Zeeland heeft ook voor hen een fiets in een passende framemaat. En: ook aan de kleintjes is gedacht. Bij uw fiets huurt u eenvoudig een voor- of achterzitje om uw vakantie met hen in Burgh Haamstede te vieren.

Populair

 

Laat je inspireren!

Voor de demo video van een Osmo Action camera heeft Coolblue een testrit gemaakt op onze Elektrische mountainbikes. Bekijk deze coole video!

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren