link: /reserveer-uw-fiets

Fietsverhuur Zeeland, dé fietsenwinkel in Burgh-Haamstede

Fietsverhuur Zeeland is niet zomaar een fietsenwinkel in Burgh-Haamstede, maar specialist als het gaat om dames- en herenfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes of kinderfietsen. Fietsverhuur Zeeland staat bekend om de uitstekende service, kennis en scherpe tarieven. Huur een fiets in de beste fietsenwinkel van Burgh-Haamstede en ontdek Zeeland op de fiets!

“Fietsverhuur Zeeland: voor iedere gast, iedere wens, iedere route en ieder budget!”

Een fietsenwinkel in Burgh-Haamstede gerund door ondernemers die staan voor service en kwaliteit

Fietsverhuur Zeeland in Burgh-Haamstede is een jong bedrijf dat gerund wordt door de enthousiaste ondernemers Monique en Han. Zij zijn geboren en getogen Zeeuwen en weten als geen ander wat Zeeland te bieden heeft. “Op de fiets beleeft u de polders, bossen, dijken, dammen en duinen. U verkent de historische stadjes en dorpen en het unieke landschap. Een landschap dat getekend is door het samenspel van land en water; vaak als vriend, soms als vijand” aldus Han.

Dit alles komt samen in het totaalconcept dat zij aanbieden via Fietsverhuur Zeeland: een compleet aanbod van uitsluitend kwalitatief goede fietsen, mountainbikes, E-bikes en kinderzitjes tegen scherpe tarieven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in onze fietsenwinkel in Burgh-Haamstede of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op.

Wij wensen u een fijne fietsdag!

Han en Monique Verwijs

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren