link: /reserveer-uw-fiets

Bedrijfsuitjes of teamuitjes bij Fietsverhuur Zeeland

Een bedrijfsuitje op de fiets in Zeeland? Dan bent u ook bij ons op het juiste adres. U vind op Schouwen - Duiveland tal van attracties die u gemakkelijk per fiets kunt bereiken. Wij kunnen grote groepen voorzien van fietsen en indien nodig leveren wij de fietsen op de door u gewenste locatie in heel Zeeland of daar buiten.

We maken graag een passende offerte voor uw bedrijfs of teamuitje. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tip : Teamuitje mountainbike route Westenschouwen

Mountainbiken met het bedrijf of als team uitje? Ook voor het huren van mountainbikes bent u bij ons aan het juiste adres. Op 5 minuten fietsen ligt het bekende Patrick Tolhoek mountainbike parcours van Westenschouwen. 

Dit is een prachtige route die zowel voor beginners en voor gevorderde spectaculair is. De route gaat dwars door het prachtige duingebied van Westenschouwen met steile klimmen en leuke afdalingen. De route is 7 km lang en heeft voor ieder wat wils.

Onze mountainbikes

Wij werken met het Duitse topmerk Cube, dit merk vind u ook bij ons in de winkel in Burgh Haamstede. We werken dan ook met de nieuwste modellen van Cube. Veelal de Cube Analog en de Cube Attention. Al onze fietsen zijn voorzien van 29 inch wielen, met uitzondering van de kindermaten.

Bekijk hier onze mountainbikes

Veiligheid

Het mountainbiken is een fantastische leuke sport, maar tegelijkertijd ook een tikkeltje gevaarlijk. Wanneer u bij ons de fietsen huurt krijgt u dan ook de helmen er gratis bij. Op het parcours geldt geen helmplicht maar wij raden het u wel sterk aan.

Mountainbike parcours 

Het parcours van Westenschouwen vind u op onderstaand adres parkeerplaats.
A. van de Weydeweg 
4328PT Burgh Haamstede

Verdere informatie kunt u vinden bij staatsbosbeheer.

Populair

 

Laat je inspireren!

Voor de demo video van een Osmo Action camera heeft Coolblue een testrit gemaakt op onze Elektrische mountainbikes. Bekijk hier deze coole video!

 

Fiets kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Bekijk dan ons aanbod in onze Bikeshop

Wilt u direct een fiets huren?

Nu met gratis fietskaart & pechhulp

Direct fiets huren