Fiets huren in Den Osse

Wilt u een fiets huren in de omgeving van Den Osse dan bent u bij
Fietsverhuur Zeeland aan het juiste adres!
Wij verhuren E-bikes, stadsfietsen en kinderfietsen 
maar ook de razend populaire E-bakfietsen en Ouder-kind tandems.

 

fiets huren zeeland sfeerfoto 05 300x100000

 

Den Osse

Gelegen tussen Scharendijke en Brouwershaven is dit plaatsje de ideale locatie om te duiken in het grevelingenmeer. Voorzien van jachthaven,campings en bungalowparken een prachtig oord voor toerisme.
door de centrale ligging is een fietstocht naar Renesse of haamstede en leuke tour maar ook de route naar Zierikzee is op diverse manieren te fietsen.
De polders van Schouwen-Duiveland zijn voorzien van mooie fietsroutes voorzien van knooppunten en een mooie combinatie van uitzichten over water en landschappen.

 

Vestigingen 

Onze vestiging in Scharendijke is het dischtste bij om uw huurfiets op te halen!
Wij verhuren E-bikes, stadsfietsen,kinderfietsen, tandems, bakfietsen en E-bakfietsen. En dit allemaal van goede kwaliteit.
Onze E-bikes zijn voorzien van Bosch middenmotor met een grote actieradius.
Ook hebben wij een ruime selectie van accessoires zoals Fietszitjes, Telefoonhouders en Aanhangers voor kids of huisdieren

Verblijft u in Den Osse en vindt u het leuk om andere delen van het eiland te verkennen op de fiets?

Klik hier om onze andere vestigingen te bekijken

 

Bezorgservice 

 

Wilt u de fietsen laten bezorgen op uw locatie? Dit is mogelijk! Vul dan HIER het aanvraag formulier in en wij gaan er mee aan de slag! 
U ontvangt een passende offerte voor het bezorgen van de door u gekozen fietsen. Wij bezorgen ook Bakfietsen en tandems.

 

ouderkindtandem 300x100000                                    URbanArrow 03 5 300x100000                               mountainbike huren 02