Fietsverhuur Nieuw-Haamstede

Fietsverhuur in Nieuw Haamstede? Dat is Fietsverhuur Zeeland.

U kiest daar de fiets die bij u past. Bij Fietsverhuur Zeeland staan service en comfort voor de gasten van Nieuw Haamstede hoog in het vaandel.
Daarom kunt u niet alleen precies de juiste fiets kiezen voor uw situatie, maar deze ook op locatie bezorgd en opgehaald krijgen. Ook wanneer u met een groep in Nieuw Haamstede bent.
Fietsverhuur Zeeland heeft een breed assortiment aan huurfietsen: u kunt terecht voor een toerfiets voor elk budget, maar ook voor een robuuste mountainbike of een elektrische fiets. Uiteraard ontbreken de kinderfietsen en kinderzitjes niet!

De fietsen zijn uitsluitend van de beste kwaliteit. Zo zijn de mountainbikes van het merk Cube. U kiest de juiste framemaat en kunt op deze robuuste mountainbike de natuur rond Nieuw Haamstede in!
De E-bikes zijn stuk voor stuk uitgerust met krachtige accu’s. De actieradius ervan bedraagt minimaal 100 km, ruim voldoende om Nieuw Haamstede achter u te laten en haar wijde omgeving comfortabel te verkennen. Gegarandeerd, dankzij onze gratis pechhulp!