Fietsverhuur Westenschouwen

Westenschouwen laat zich het best per fiets ontdekken. Een goede en passende fiets vindt u bij Fietsverhuur Zeeland. Een jong bedrijf in fietsverhuur dat de ambitie heeft om de gasten van Westenschouwen een zorgeloze vakantie te bezorgen! U kunt er terecht voor precies die fiets die bij u past. Of de fietsen die bij uw groep passen.

Bij Fietsverhuur Zeeland kiest u uit drie opties van reguliere fietsen. Daarnaast staan de meest krachtige E-bikes voor u klaar. Hierop kunt u vanuit Westenschouwen verre tochten maken; de actieradius van de accu is minstens 100 km. Bij deze fietsen bieden wij gratis omruilgarantie bij onverhoopte pech!

Ook kunt u kiezen om per mountainbike de omgeving te doorkruisen. Fietsverhuur Zeeland geeft u de keuze uit drie framematen, zodat u de fiets hebt die bij u past. Dit geldt ook voor onze kinderfietsen! De jongste bezoekers van Westenschouwen kunnen mee in een veilig voor- of achterzitje.

Bij Fietsverhuur Zeeland kunt u ervoor kiezen uw fietsen te laten brengen en ophalen op uw locatie in Westenschouwen of omgeving. Fijne vakantie!