Fietsverhuur Ellemeet

Bent u op zoek naar fietsverhuur in Ellemeet? Onze locatie Ellemeet heeft uw huurfiets klaarstaan! Of u nu op zoek bent naar een comfortabele toerfiets om de prachte omgeving te ontdekken, een bakfiets om gezellig met de kinderen een dagje op pad te gaan, Fietsverhuur Zeeland in Ellemeet biedt voor ieder wat wils. Let op; tijdens openingsdagen is de receptie tussen 12:30 en 13:00 gesloten

Waarom Fietsverhuur Zeeland?

  • Gratis pechhulp
  • Gratis fietskaart (bij online reserveren)
  • Parkeergelegenheid
  • Retour brengen na sluitingstijd

E-bakfietsen

Reserveren

Comfort fiets

Reserveren

Tienerfiets

Reserveren

Achterzitje

Reserveren

Fietstas

Reserveren

Fietsverhuur Ellemeet

Kuijerdamseweg 56

4323 LC, Ellemeet

+31 (0) 111 671859

info@fietsverhuurzeeland.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00

Dinsdag: 09:00 – 17:00

Woensdag: 09:00 – 17:00

Donderdag: 09:00 – 17:00

Vrijdag: 09:00 – 20:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Zondag: 09:00 – 17:00

Fietsen in de omgeving

Speciaal voor u hebben we een aantal fietsroutes samengesteld om de omgeving te ontdekken. Bekijk hieronder de routes en ontdek de mooiste plekjes.

Watersnoodroute

Watersnoodroute

38 km
Rondje Brouwersdam

Rondje Brouwersdam

45km
In en om Slot Haamstede

In en om Slot Haamstede

54 km
Kan ik mijn auto parkeren bij deze locatie?

Ja, u kunt hier voor de deur parkeren op eigen terrein. Tevens is er een leuk winkeltje waar u nog wat lekkers mee kan nemen voor onderweg.

Kan ik bij deze locatie mijn fiets na sluitingstijd terugbrengen?

Ja dat is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het afhalen van de fiets en het personeel legt uit hoe het terugbrengen werkt

Kan ik bij de locatie met pin betalen?

Ja, op deze locatie zijn alle bankkaarten voorzien van het maestro logo geaccepteerd. Het is niet mogelijk om met creditcard in te betalen. Reserveert u online dan is betalen met creditcard wel mogelijk.

Is er een fietsroute beschikbaar?

Ja, u vindt op deze pagina de 3 mooiste routes in de omgeving en bij een online reservering krijgt u een knooppuntenfietskaart van het eiland Schouwen-Duiveland ontwikkeld door Fietsverhuur Zeeland.

Wat moet ik doen als ik de gewenste fiets niet tussen het aanbod zie staan?

Als u via Fiets huren een reservering gaat maken ziet u alle beschikbare fietsen van deze locatie voor de gekozen huurperiode. Staat uw gewenste fiets er niet tussen? Dan kunt contact opnemen met de locatie. Het team op locatie zorgt voor een passend advies.

Zeer ruim aanbod goede fietsen, fietsverhuur in Ellemeet

Onze locatie Ellemeet aan de voet van de Brouwersdam voorziet in tal van mogelijkheden.
Een E-bike voor een mooie tour door de polders van Schouwen-Duiveland, een Tourfiets voor bij het vakantieverblijf of een E-bakfiets om met de kids leuke fietstochten te maken, het kan bij Locatie Ellemeet.

Locatie Ellemeet ligt op het eiland Schouwen-Duiveland en is direct aan de Brouwersdam gelegen. Dit watersport gebied bij uitstek biedt tal van activiteiten zoals een heerlijk stranddag of voor de sportievelingen zwemmen, surfen, suppen en noem maar op. Een huurfiets kan in dit plaatje niet ontbreken en Locatie Ellemeet voorziet in alle soorten fietsen. Een stadsfiets, E-bakfiets of voor een school grote aantallen stadsfietsen is allemaal mogelijk vanaf deze locatie.

Meer informatie over onze fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent Fietsverhuur in Ellemeet of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons verhuurpunt in Ellemeet. Wij geven advies en helpen u graag verder.

Locaties in Zeeland en Goeree-Overflakkee

Onze locaties