Fietsverhuur Scharendijke

Een fiets huren in Scharendijke of omgeving doet u gemakkelijk en snel bij Fietsverhuur Zeeland. Dé plek waar een enthousiast team u op weg helpt om de fiets te vinden die precies bij u past.

Geopend vanaf 21 April 2024. Reserveringen voor April op aanvraag mogelijk. U kunt een mailtje doen naar info@fietsverhuurzeeland.nl Locatie Ellemeet is in April geopend.

Waarom Fietsverhuur Zeeland?

  • Gratis pechhulp
  • Gratis fietskaart (bij online reserveren)
  • Bezorgservice (informeer naar mogelijkheden)
  • Retour brengen na sluitingstijd

Urban Arrow

Reserveren

Bakfiets hond Urban Arrow

Reserveren

Tourfiets Optimal

Reserveren

Comfort fiets

Reserveren

Fietstas

Reserveren

Fietsverhuur Scharendijke

Dorpstraat 9

4322 AC, Scharendijke

0111 – 407 498

info@fietsverhuurzeeland.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: Gesloten

Woensdag: Gesloten

Donderdag: Gesloten

Vrijdag: Gesloten

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Welke fiets wilt u huren in Scharendijke?

Fietsverhuur Zeeland biedt een zeer uitgebreid aanbod huurfietsen in Scharendijke.
Wanneer u comfortabel de wijde omgeving van Scharendijke wilt verkennen, kunt u bij ons terecht voor een comfortabele toerfiets. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Tevens biedt Fietsverhuur Zeeland veilige voor- en achter zitjes aan, zodat ook de kleinsten mee kunnen.

Wilt u een elektrische fiets huren in Scharendijke, kies dan voor onze krachtige E-Bike, waarmee u moeiteloos de diverse fietsroutes rond Scharendijke ontdekt. Deze elektrische fietsen zijn voorzien van een zeer krachtige accu, waardoor uw actieradius meer dan 100 km is.

Mocht u onverhoopt pech krijgen met de fiets of een lege accu hebben, dan is het goed om te weten dat wij pechhulp hebben met gratis omruilservice. Wij helpen u zo weer op weg!

Onze Locatie in Scharendijke is centraal gelegen in het watersport dorp bij uitstek .In de directe omgeving van Scharendijke vindt u talloze watersport locaties en is omgeven door zowel natuurgebied de Grevelingen als de uitgestrekte stranden aan de Brouwersdam.

Zoekt u een huurfiets om naar het strand te gaan of wilt u vanuit Scharendijke langere fietstochten gaan maken? Het is allemaal mogelijk vanuit dit mooie dorp.

Vanaf deze locatie voorzien wij u graag van een passende huurfiets naar uw wens.

Fietsen in de omgeving

Speciaal voor u hebben we eenaantal fietsroutes samengesteld om de omgeving te ontdekken. Bekijk hieronder de routes en ontdek de mooiste plekjes.

Fietsroute West Schouwen-Duiveland

Fietsroute West Schouwen-Duiveland

34 km
Rondje Brouwersdam

Rondje Brouwersdam

45km
Fietsroute een rondje om het Grevelingenmeer

Fietsroute een rondje om het Grevelingenmeer

85km

Meer informatie fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent Fietsverhuur in Scharendijke, neem dan contact  met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Scharendijke!

Locaties in Zeeland en Goeree-Overflakkee

Onze locaties