Fietsverhuur Yerseke

Bent u op zoek naar fietsverhuur in Yerseke dan bent u bij Fietsverhuur Zeeland aan het juiste adres! In Yerseke is onze afhaal locatie centraal gelegen en biedt een ruim assortiment huurfietsen en accessoires.

Vanaf deze locatie kunt u met bijvoorbeeld een E-bike een mooie natuurtocht fietsen maar ook met kinderen een leuke rit maken met de Urban Arrow bakfiets.

Waarom Fietsverhuur Zeeland?

  • Gratis pechhulp
  • Retour brengen na sluitingstijd
  • Scherpe prijzen
  • Bezorgservice (informeer naar mogelijkheden)
  • Zondag op afspraak geopend

Urban Arrow

Reserveren

Comfort fiets

Reserveren

Fietshelm

Reserveren

Fietstas

Reserveren

Yerseke

Burgemeester Sinkelaan 1

4404 AL, Yerseke

+31111407498

info@fietsverhuurzeeland.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 17:00

Dinsdag: 10:00 – 17:00

Woensdag: 10:00 – 17:00

Donderdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Zondag: Gesloten

Fietsen in de omgeving

Speciaal voor u hebben we een aantal fietsroutes samengesteld om de omgeving te ontdekken. Bekijk hieronder de routes en ontdek de mooiste plekjes.

Fietsroute langs de Mossel- en Oesterboulevard

Fietsroute langs de Mossel- en Oesterboulevard

25km
Fietsroute tussen Oosterschelde en Westerschelde

Fietsroute tussen Oosterschelde en Westerschelde

55km
Fietsroute langs molens in Zuid-Beveland

Fietsroute langs molens in Zuid-Beveland

72km

Meer informatie fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent fietsverhuur in Yerseke of direct een fiets huren, neem dan contact met deze locatie op. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze locatie Yerseke voor advies. We zijn u graag van dienst!

Bij Fietsverhuur Zeeland kunt u terecht voor het huren van kwalitatief goede en sterke fietsen. Onze elektrische fietsen zijn één van de krachtigste in hun soort. Door de grote actieradius van onze e-bikes, kunt u mooie tochten maken langs natuurgebied Yerseke moer of langs de dijken van de Oosterschelde. Ook is het goed om te weten dat wij speciale pechhulp bieden met gratis omruilgarantie.

Yerseke is een echt vissersdorp en bekend om de oesterputten. In dit dorp is het culinair genieten van al het moois dat de Oosterschelde ons biedt. Vanaf onze locatie in Yerseke fiets u direct de dijk op en is het genieten van de uitzichten over water en polders.

Het prachtige natuurgebied Yerseke moer grenst aan Yerseke en biedt tal van mooie wegen om te fietsen en al het moois van dit gebied te zien zoals talloze weidevogels en uitgestrekte polders. Kortom, vanaf onze locatie Yerseke heeft u dit binnen fietsbereik!

Locaties in Zeeland en Goeree-Overflakkee

Onze locaties