Fietsverhuur Zierikzee

Bent u op zoek naar fietsverhuur in Zierikzee, dan bent u aan het juiste adres bij Fietsverhuur Zeeland! Zo bieden wij een zeer uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogstaande fietsen en de beste service. Wij weten als geen ander hoe geweldig het landschap rondom Zierikzee is en geven u dan ook graag tips voor een mooie fietsroute door de omgeving.

Waarom Fietsverhuur Zeeland?

  • Gratis pechhulp
  • Gratis fietskaart (bij online reserveren)
  • Scherpe prijzen
  • Bezorgservice (informeer naar mogelijkheden)
  • Retour brengen na sluitingstijd

Urban Arrow

Reserveren

Comfort fiets

Reserveren

Ouder kind tandem elektrisch

Reserveren

Ouder kind tandem

Reserveren

Kinderfiets

Reserveren

Fietsverhuur Zierikzee

Haringvlietplein 4

4301 XG, Zierikzee

+31 (0) 111 450 018

info@fietsverhuurzeeland.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 18:00

Dinsdag: 09:00 – 18:00

Woensdag: 09:00 – 18:00

Donderdag: 09:00 – 21:00

Vrijdag: 09:00 – 18:00

Zaterdag: 09:00 – 17:00

Zondag: Gesloten

Fietsen in de omgeving

Speciaal voor u hebben we eenaantal fietsroutes samengesteld om de omgeving te ontdekken. Bekijk hieronder de routes en ontdek de mooiste plekjes.

Fietsroute Vogels kijken in Zeeland

Fietsroute Vogels kijken in Zeeland

35km
Watersnoodroute | De dijken bij Zierikzee

Watersnoodroute | De dijken bij Zierikzee

56km
Fietsroute Neeltje Jans

Fietsroute Neeltje Jans

72km
Kan ik mijn auto parkeren bij deze locatie?

Jazeker, is er voor de deur een groot gratis parkeerterrein waar u de auto neer kan zetten en vervolgens vanaf deze locatie te vertrekken op de fiets

Kan ik bij deze locatie mijn fiets na sluitingstijd terugbrengen?

Ja dat is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het afhalen van de fiets en het personeel legt uit hoe het terugbrengen werkt

Kan ik bij de locatie met pin betalen?

Ja, op deze locatie zijn alle bankkaarten voorzien van het maestro logo geaccepteerd. Het is niet mogelijk om met creditcard in te betalen. Reserveert u online dan is betalen met creditcard wel mogelijk.

Is er een fietsroute beschikbaar?

Ja, u vindt op deze pagina de 3 mooiste routes in de omgeving en bij een online reservering krijgt u een knooppuntenfietskaart van het eiland Schouwen-Duiveland ontwikkeld door Fietsverhuur Zeeland.

Wat moet ik doen als ik de gewenste fiets niet tussen het aanbod zie staan?

Als u via Fiets huren een reservering gaat maken ziet u alle beschikbare fietsen van deze locatie voor de gekozen huurperiode. Staat uw gewenste fiets er niet tussen? Dan kunt contact opnemen met de locatie. Het team op locatie zorgt voor een passend advies.

Ruim aanbod comfortabele fietsen, fietsverhuur in Zierikzee

Fietsverhuur Zeeland in Zierikzee biedt een zeer uitgebreid aanbod fietsen. Wanneer u comfortabel de wijde omgeving van Zierikzee wilt verkennen, kunt u bij ons terecht voor een comfortabele Gazelle toerfiets. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Tevens beschikken wij ook over veilige voor- en achterzitjes, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen.

Wilt u een elektrische fiets huren in Zierikzee, kies dan voor krachtige e-bike. Met deze elektrische fiets kunt u moeiteloos het polderland en de dijken rondom Zierikzee verkennen. Zo zijn onze e-bikes voorzien van een zeer krachtige accu en een Bosch middenmoter. Mocht u onverhoopt pech krijgen met de fiets, dan is het goed om te weten dat wij pechhulp bieden. Wij helpen u zo weer op weg!

Meer informatie fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent fietsverhuur in Zierikzee of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fietsenwinkel in Zierikzee. Wij helpen u graag verder.

Locaties in Zeeland en Goeree-Overflakkee

Onze locaties