Informatie pagina MTB Parcour

Altijd al eens op een echt Cube mountainbike willen rijden? We hebben verschillende fietsen voor u klaar staan. Van kinder mountainbikes tot stoere elektrische mountainbike’s.

Vanaf onze winkel in Burgh Haamstede is het ongeveer 5 minuten fietsen tot aan het Parcour

Waarom Fietsverhuur Zeeland?

  • Inclusief pechhulp
  • Kinder mountainbikes
  • E-mtb’s
  • Tip voor groepen
  • Tip voor teamuitjes

Kinder Mountainbikes

Reserveren

Mountainbikes

Reserveren

Fully MTB's

Reserveren

Kindermountainbike Elektrisch 24 inch

Reserveren

Fietshelm

Reserveren

Patrick Tolhoek parcours

Adriaan v/d Weijdeweg 1

4328PT, Burgh Haamstede

+31111407498

info@fietsverhuurzeeland.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Mountainbiken met een grote groep?

Ook dat is voor ons geen probleem, vul het groepenfurmulier in en we maken graag een passende offerte.

Veelgestelde vragen over mountainbikes huren

We hebben voor u hier een lijs gemaakt met veelgestelde vragen over het MTB parcours in Westenschouwen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met de gegevens op deze pagina.

Kan ik mijn auto parkeren bij deze locatie?

Ja zeker, u kunt voor onze winkel parkeren. Wanneer hier geen plek meer is hebben we aan de Julianastraat in Burgh Haamstede een groot gratis parkeerterrein. Dit is 3 minuten lopen naar onze winkel. Het parcours start op het parkeerterrein van de Adriaan van der Weijdeweg. Dit is na 1 April een betaald parkeerterrein.

Kan ik bij deze locatie mijn fiets na sluitingstijd terugbrengen?

Ja dat is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het afhalen van de fiets en het personeel legt uit hoe het terugbrengen werkt.

Kan ik bij de locatie met pin betalen?

Ja, op deze locatie zijn alle bankkaarten voorzien van het maestro logo geaccepteerd. Het is niet mogelijk om met creditcard in te betalen. Reserveert u online dan is betalen met creditcard wel mogelijk.

Zijn er ook kinder mountainbikes?

Ja zeker, op onze locatie in Burgh Haamstede hebben we voor iedereen een fiets. We hebben Cube kinder mountainbikes vanaf 20 inch. Kids vanaf 5 jaar kunnen dus gezellig mee.

Is de route ook voor kinderen?

Ja, de route is gesplitst in tweeën. Zo is er een “makkelijke” en een “moeilijke” route.

Hoelang is het parcours?

Het parcours is ongeveer 9km. De route is in tweeën gesplit zodat de route makkelijker en korter is voor de kinderen of de minder ervaren mountainbikers.

Is de route gratis?

Ja, de route is openbaar toegankelijk en is gratis te gebruiken.

Is een helm verplicht?

Nee, een helm is niet verplicht maar wel sterk aan te raden. Er zitten uitdagende stukken in de route waardoor de kans op een valpartij groot is. Om letsel zoveel mogelijk te voorkomen raadden we u sterk aan een helm te dragen.

Welke maat fiets heb ik nodig?

Op ons reservering formulier ziet u een apart tabje met mountainbikes. We hebben alle maten voor u op een rijtje gezet en de lengte maten hierbij aangegeven. Zo kunt u eenvoudig zien welke maat voor u geschikt is.

Kan ik bidons huren?

Nee, vanwege de hygiene verhuren wij geen bidons. Wel kunt u deze kopen in onze winkel voor slecht €4,95

Verhuren jullie ook fietskleding?

Nee, wij verhuren geen fietskleding. We verhuren wel helmen geschikt voor de mountainbikes. De worden na gebruik altijd gespoeld met desinfectiemiddel.

Mag ik op het strand fietsen met de mountainbikes?

Nee, het is absoluut niet toegestaan om op het strand te fietsen met onze fietsen. Door het zoute zeewater gaat alles snel roesten. En we willen jullie de volgende rit geen weggeroeste fiets mee geven.

Komen jullie helpen als er schade ontstaat tijdens het fietsen?

Ja zeker, we komen dan naar u toe met een vervangende fiets. We kunnen helaas niet op het mtb parcours komen met de auto, maar we kunnen dan afspreken bij het startpunt op het parkeerterrein. U zult daar even heen moeten komen zodat we de fiets kunnen wisselen.

Huur je mountainbike bij Fietsverhuur Burgh Haamstede

Bij Fietsverhuur Zeeland in Burgh Haamstede kunt u mooie Cube fietsen huren. Zoek je een leuke kindermountainbike, of juist een stoere elektrische mountainbike? Bij Fietsverhuur Zeeland in Burgh-Haamstede bent u op het juiste adres als het gaat om mountainbikes huren.

Meer informatie over mountainbikes huren in Westenschouwen

De MTB route van Westenschouwen is ongeveer 5 minuten fietsen vanaf de afhaal locatie in Burgh Haamstede. U kunt bij ons kinder mountainbikes huren. Ook hebben wij een groot assortiment normale mountainbikes staan waar u perfect de mountainbike route in Westenschouwen kunt fietsen. Wij werken met het merk Cube en de grotere maten hebben altijd 29 inch wielen. Wilt u een mountainbike huren in Burgh Haamstede voor een tiener? Ook die hebben ze bij Fietsverhuur Zeeland. De maten XS en S hebben wij op voorraad. Deze twee fietsen zijn uitgerust met 27,5 inch banden.

De route die u vind in Westenschouwen is voor jong en oud. Het is leuk om een dagje met de kinderen het bos in te duiken en deze uitdagende route te fietsen met het gezin. Een leuk dagje uit midden in de natuur met een grote kans dat u herten tegenkomt in het bos.

Op zoek naar een teamuitje in Burgh Haamstede? Ook dan is dit een leuke aanrader. Bij fietsverhuur Zeeland kunt ook terecht voor grote mountainbike’s. Iedereen krijgt van ons een helmpje mee voor de veiligheid en we staan altijd paraat om u te helpen mocht er wat gebeuren tijdens het fietsen.

Kortom, bent u op zoek naar Fietsverhuur in Burgh Haamstede? Kom dan bij ons de mountainbike huren!