Fietswinkel in Zeeland

fietswinkel zeelandOp zoek naar een fietswinkel in Zeeland? Ontdek het ruime aanbod van Fietsverhuur Zeeland! Naast de verhuur van fietsen kunt u ook bij ons terecht voor het kopen van een fiets of om uw fiets te laten repareren.

Onze fietswinkel in Burgh-Haamstede staat bekend om de uitstekende service, kwaliteit, kennis en scherpe tarieven. Wij zijn niet voor niets dé specialist als het gaat om dames- en herenfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen of mountainbikes. Bezoek onze fietswinkel in Zeeland en bekijk ons ruime aanbod!

Fiets kopen in onze fietswinkel in Zeeland

fietswinkel in zeeland

Wij bieden in onze fietswinkel in Zeeland kwalitatieve fietsen in verschillende maten en soorten. Kies voor onze sportieve mountainbikes van het Duitse topmerk Cube en ontdek het grensoverschrijdend mountainbikenetwerk in zeeland.

Met het hele gezin eropuit in Zeeland? Ontdek dan onze bakfietsen, zoals de nummer één elektrisch bakfiets van Urban Arrow waarmee u maximaal 4 kinderen veilig mee kunt nemen. Ook voor de alledaagse ritjes hebben wij een ruim aanbod fietsen. Voor elke gast, wens en route heeft Fietsverhuur Zeeland een passend aanbod.

Fietsreparaties of een onderhoudsbeurt? Natuurlijk in onze fietswinkel in Zeeland!

Ook voor uw fietsreparaties bent u in onze fietswinkel in Burg Haamstede aan het juiste adres. Van een band plakken of wiel vervangen, tot het vernieuwen van versnellingskabels of afstellen van een derailleur: Fietsverhuur Zeeland repareert het voor u!

Uw nieuwe fiets in topconditie houden voor meer fietsplezier? Wij voeren graag een jaarlijkse service- en onderhoudsbeurt aan de fiets uit.

Fietswinkel in Zeeland: verzekerd van een uitstekende fiets

Of u nu uw fiets gebruikt als vervoer van plek A naar B of graag fietstochten maakt voor de plezier: een goede fiets is erg belangrijk. In onze fietswinkel in Zeeland bieden wij u de mogelijkheid om uw fiets te verzekeren tegen schade en diefstal. Meer informatie over deze verzekering vindt u op de website van ENRA verzekeringen.

Meer informatie

Bezoek onze fietswinkel in Zeeland of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

Maandag t/m zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00

Graag tot ziens!

Han en Monique Verwijs

Wilt u direct een fiets huren?

Bel 0111 - 407 498 voor meer informatie

Direct fiets huren

  • beleving1
  • beleving2
  • beleving3