Fiets huren Kamperland

Een fiets huren in Kamperland doet u bij Fietsverhuur Zeeland. Hèt adres waar een jong en energiek team u op weg helpt op de fiets die precies bij u past.
Zo kunt u terecht voor het huren van een krachtige elektrische fiets. De accu’s van deze fietsen hebben een actieradius van 100 km of meer. U kunt daardoor naast Kamperland ook comfortabel de andere mooie dorpen en stadjes van Zeeland ontdekken. 

Uiteraard kunt u ook op weg op één van onze toerfietsen. Fietsverhuur Zeeland biedt ze aan voor ieder budget. Ook voor het goedkoop huren van een fiets in Kamperland zit u dus goed bij ons. Of bent u op zoek naar fietsen voor het hele gezin zoals de populaire bakfiets de Urban Arrow om de omgeving van Kamperland te verkennen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Zelf op de E-bike en uw  uw kinderen gemakkelijk mee nemen? Dat kan met onze veilige voor- of achterzitjes.

Wij bieden standaard uitstekende service! Die bestaat onder andere uit:

  • Bezorgservice 
  • Pechhulp onderweg
  • bij online reserveren een gratis fietskaartje

Wilt u in vanuit Kamperland een fiets huren kijk dan hier voor onze dichtbijzijnde locatie en huur direct online uw huurfiets

comfortfiets 02 300x100000      ebike huren 02 300x100000   

     URbanArrow 03 1 300x100000ouderkindtandem 300x100000

Mountainbike huren in Kamperland

Wilt u tijdens uw vakantie in omgeving Kamperland een fiets huren waarmee u dwars door het duingebied kunt? Dan kiest u bij Fietsverhuur Zeeland voor een sterke mountainbike van het merk Cube. Wij bieden ze aan in verschillende framematen. Vanuit omgeving Kamperland bent u met de auto snel bij onze locatie Burgh-Haamstede en vanaf hier bent u in 1.5 kilometer fietsen in de duinen waar het mountainbike parcours is. Wij hebben bij onze winkel eigen parkeergelegenheid voor als u een dagje vanuit Burgh-Haamstede wilt fietsen.

mountainbike huren 02

Wanneer u fietsen wilt huren voor een groep waarmee u in omgeving Kamperland bent, verzorgen wij dit volledig voor u. Wanneer u wenst, kan Fietsverhuur Zeeland de fietsen op aanvraag op locatie afleveren en ophalen!
Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor het bezorgen van uw Toerfiets, E-bike of ander type fiets op locatie