Fiets huren Renesse

Een fiets huren in Renesse doet u bij Fietsverhuur Zeeland. Hèt adres waar een energiek team u op weg helpt op de fiets die precies bij u past. Zo kunt u terecht voor het huren van een krachtige elektrische fiets. De accu’s van deze fietsen hebben een actieradius van 100 km of meer. U kunt daardoor naast Renesse ook comfortabel de andere mooie dorpen en stadjes van Zeeland ontdekken.

Uiteraard kunt u ook op weg op één van onze toerfietsen. Fietsverhuur Zeeland biedt ze aan voor ieder budget. Ook voor het goedkoop huren van een fiets in Renesse zit u dus goed bij ons. Ook voor het huren van een fiets voor kinderen of als u uw jongste mee wilt nemen in een veilig voor- of achterzitje kunt u bij ons terecht. Meer bagage nog meenemen of meerder kinderen mee? Dan is onze populaire Urban Arrow de uitkomst!

fiets huren zeeland sfeerfoto 01   Bakfiets 0229  

Wilt u tijdens uw vakantie in Renesse een fiets huren waarmee u dwars door het duingebied kunt? Op onze krachtige E-bikes of E-bakfietsen (urban Arrow) fietst u gemakkelijk over alle fietspaden in de omgeving.

Wanneer u fietsen wilt huren voor een groep waarmee u in Renesse bent, verzorgen wij dit volledig voor u. Wanneer u wenst, kan Fietsverhuur Zeeland de fietsen op locatie afleveren en ophalen!

 

Reserveren