Fietsenwinkel Renesse? Fietsverhuur Zeeland is uw specialist

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel in Renesse? Kom dan naar Fietsverhuur Zeeland! Wij bieden uitstekende service en kwaliteit als het gaat om fietsen. Bij ons kunt u terecht voor al uw huurfietsen!

Of u nu een dames-, heren-, kinderfiets of e-bike hebt, wij helpen u snel weer op pad!

Direct huren in Renesse

Fietsenwinkel in Renesse waar service voorop staat

In onze fietsenwinkel in Renesse treft u een breed aanbod aan huurfietsen aan. Ook als het gaat om bakfietsen, mountainbikes en andere modellen, hebben wij ruime keuze in onze winkel. Als fietsliefhebbers vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden en kunnen u adviseren wat voor u het beste is.

Reparatie in onze fietsenwinkel

Is uw fiets toe aan een onderhoudsbeurt of moet hij gerepareerd worden? Neem dan contact met ons op. Op onze locatie in Burgh-Haamstede hebben wij een proffessionele werkplaats.
Wij geven als u wilt vooraf een indicatie van de mogelijke kosten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Fiets huren in Renesse

In de fietsenwinkel in Renesse van Fietsverhuur Zeeland kunt u  terecht voor het huren van een fiets. Daarbij leveren wij uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. En heeft u onverwacht een lekke band, of fietst de fiets niet zoals u dat zou willen? Geen zorgen, dan komen we de fiets gewoon omruilen. Wanneer u een fiets huurt via Fietsverhuur Zeeland ontvangt u tijdelijk een gratis fietskaart die u leiden langs de mooiste plekjes in Zeeland. 

Graag tot ziens bij Fietsverhuur Zeeland!