Fietsverhuur Kamperland

Onze locatie Kamperland bevindt zich op het recreatiepark RCN de Schotsman. Gelegen aan het Veerse Meer en dichtbij de duinen en strand van het Banjaardstrand. Een geweldig mooie plek om vanaf hier Zeeland te verkennen op de fiets.
Afhalen is dagelijks mogelijk tussen 10.00 en 12.00

Waarom Fietsverhuur Zeeland?

  • Gratis pechhulp
  • Gratis fietskaart 
  • open tussen 10.00 en 12.00
  • Retour brengen na sluitingstijd mogelijk

Urban Arrow

Reserveren

Comfort fiets

Reserveren

Fietstas

Reserveren

Achterzitje

Reserveren

Fietshelm

Reserveren

Fietsverhuur Kamperland

Schotsmanweg 1

4493 CX, Kamperland

+31111 – 407 498

info@fietsverhuurzeeland.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 12:00

Dinsdag: 10:00 – 12:00

Woensdag: 10:00 – 12:00

Donderdag: 10:00 – 12:00

Vrijdag: 10:00 – 12:00

Zaterdag: 10:00 – 12:00

Zondag: 10:00 – 12:00

Speciaal voor u!

3 mooie fietsroutes vanaf deze locatie

Fietsroute Oostkapelle en Kamperland

Fietsroute Oostkapelle en Kamperland

34km
Rondje Veerse Meer

Rondje Veerse Meer

56km
Fietsroute Molens van Beveland

Fietsroute Molens van Beveland

65km

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen over het huren van een fiets vanaf onze locatie in Kamperland dan hebben wij hieronder alvast de meest gestelde vragen over deze locatie voor u op een rij gezet.
Heeft u hierna alsnog een vraag dan kunt u contact opnemen met Fietsverhuur Zeeland via de gegevens op deze pagina

Kan ik mijn auto parkeren bij deze locatie?

Ja, Er is bij de receptie aan de voorzijde van het park parkeergelegenheid. Het is vanaf deze parking nog 7 minuten lopen naar de Fietsverhuur op het park.

Kan ik bij deze locatie mijn fiets na sluitingstijd terugbrengen?

Ja dat is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het afhalen van de fiets en het personeel legt uit hoe het terugbrengen werkt. Het afhalen van reserveringen is mogelijk tussen 10.00 en 12.00 maar het inleveren kan de gehele dag.

Kan ik bij de locatie met pin betalen?

Ja, op deze locatie zijn alle bankkaarten voorzien van het maestro logo geaccepteerd. Het is niet mogelijk om met creditcard in te betalen. Reserveert u online dan is betalen met creditcard wel mogelijk.

Is er een fietsroute beschikbaar?

Ja, u vindt op deze pagina de 3 mooiste routes in de omgeving en bij een online reservering krijgt u een knooppuntenfietskaart van het eiland Walcheren ontwikkeld door Fietsverhuur Zeeland.

Wat moet ik doen als ik de gewenste fiets niet tussen het aanbod zie staan?

Als u via Fiets huren een reservering gaat maken ziet u alle beschikbare fietsen van deze locatie voor de gekozen huurperiode. Staat uw gewenste fiets er niet tussen? Dan kunt contact opnemen met de locatie. Het team op locatie zorgt voor een passend advies.

Ruim aanbod goede fietsen, fietsverhuur in Kamperland

RCN de Schotsman is het ideale startpunt voor een rondje Veersemeer. Maar ook om met de kinderen en alle strandspullen in de Urban Arrow naar het mooie Banjaardstrand te gaan. Aan het eind van de fietstocht kunt u ook even uitrusten en wellicht een hapje en drankje in de mooie Brasserie van RCN de Schotsman met uitzicht op het prachtige Veersemeer.

Bij Fietsverhuur Zeeland kunt u terecht voor het huren van kwalitatief goede en sterke fietsen. Onze elektrische fietsen zijn één van de krachtigste in hun soort. Door de grote actieradius van onze e-bikes, kunt u naast Kamperland ook de andere dorpen en stadjes van Walcheren ontdekken. Fietsverhuur Zeeland helpt u zonder tegenwind over dijken en dammen! Onze tip!: een leuke combinatie op de route is met de pont over naar Veere. Ook is het goed om te weten dat wij pechhulp bieden met gratis omruilgarantie.

Meer informatie over de fietsverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent fietsverhuur in Kamperland of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons fietsverhuurpunt in Kamperland. Let op deze is geopend tussen 10.00 en 12.00

Locaties in Zeeland en Goeree-Overflakkee

Onze locaties