Fietsverhuur Middelharnis

Welkom bij Fietsverhuur Middelharnis. Vanuit onze winkel bieden wij ook fietsverhuur aan. U kunt bij ons terrecht voor het huren van Urban Arrow bakfietsen, e-bike’s en voor stadsfietsen om een lekker rondje te kunnen fietsen op Goeree-Overflakkee. Boek online uw fiets en wij zorgen dat deze klaar staat!

Waarom Fietsverhuur Zeeland?

  • Inclusief pechhulp
  • Bezorgservice (informeer naar mogelijkheden)
  • Retour brengen na sluitingstijd

E-bakfietsen

Reserveren

Comfort fiets

Reserveren

Achterzitje

Reserveren

Fietstas

Reserveren

Middelharnis

Kerkepad 1B

3241CH, Middelharnis

+31187221007

info@fietsverhuurzeeland.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 – 17:30

Woensdag: 09:00 – 17:30

Donderdag: 09:00 – 17:30

Vrijdag: 09:00 – 17:30

Zaterdag: 09:00 – 16:30

Zondag: Gesloten

Fietsroutes vanaf deze locatie (in productie)

Veelgestelde vragen over Fietsverhuur Middelharnis

Heeft u nog vragen over het huren van een fiets op locatie Middelharnis? Dan hebben wij hieronder alvast de meest gestelde vragen over deze locatie voor u op een rij gezet.
Heeft u hierna alsnog een vraag dan kunt u contact opnemen met locatie Middelharnis via de gegevens op deze pagina.

Kan ik mijn auto parkeren bij deze locatie?

Ja zeker, vlakbij onze winkel in Middelharnis is een groot gratis parkeerterrein. Het is dan rond de 3 minuten lopen tot aan onze winkel. Het parkeerterrein vind u aan het Nieuwepad in Middelharnis

Kan ik bij deze locatie mijn fiets na sluitingstijd terugbrengen?

Jazeker, dit is geen probleem. We leggen dit even aan u uit als u de fietsen afkomt halen.

Kan ik bij de locatie met pin betalen?

Ja, op deze locatie zijn alle bankkaarten voorzien van het maestro logo geaccepteerd. Het is niet mogelijk om met creditcard in te betalen. Reserveert u online dan is betalen met creditcard wel mogelijk.

Is er een fietsroute beschikbaar?

We hebben op deze pagina een paar mooie route’s staan die u kunt fietsen. Wilt u toch een andere route? Dan raden we u om de route zelf samen te stellen op route.nl of op fietsnetwerk.nl

Wat moet ik doen als ik de gewenste fiets niet tussen het aanbod zie staan?

Als u via Fiets huren een reservering gaat maken ziet u alle beschikbare fietsen van deze locatie voor de gekozen huurperiode. Staat uw gewenste fiets er niet tussen? Dan kunt contact opnemen met de locatie. Het team op locatie zorgt voor een passend advies.

Ruim aanbod goede fietsen, fietsverhuur in Middelharnis

Bij fietsverhuur Middelharnis bent u op het juiste adres om fietsen te huren. We hebben een mooi aanbod huurfietsen zoals elektrische bakfietsen van Urban Arrow, e-bike’s met Bosch middenmotor en comfortabele fietsen met 7 versnellingen. Wilt u een lekker tochtje doen op de fiets? Start dan de route vanaf Middelharnis

Zit u op een vakantiepark in Goeree Overflakke en bent u op zoek naar fietsverhuur? Wij kunnen dit voor u verzorgen. U kunt via de info knop, of via het bezorgaanvraag formulier makkelijk uw aanvraag doen om uw huurfiets te laten bezorgen op uw vakantieverblijf. Er zitten wel kosten aan het bezorgen van de fietsen, we maken graag voor u een passende offerte.

Locaties in Zeeland en Goeree-Overflakkee

Onze locaties