Huur een mountainbike bij Fietsverhuur Zeeland

Huur een mountainbike bij Fietsverhuur Zeeland in Burgh-Haamstede en ontdek het Zeeuwse landschap tijdens een actief dagje uit. In Zeeland zijn diverse mountainbike routes uitgestippeld door de Zeeuwse natuur en over diverse terreinsoorten. Maak een MTB rit over het eiland, door het duinlandschap of ga off-road op het mountainbikeparcours in o.a. Westenschouwen en op de Brouwersdam.

Verhuur mountainbikes tegen scherpe prijzen

Fietsverhuur Zeeland verhuurt mountainbikes van het Duitse topmerk Cube. Deze professionele fietsen van hoge kwaliteit bieden tevens een groot stuk comfort en zijn voorzien van 29 inch wielen. Daarbij heeft u de keuze uit diverse framematen zodat de mountainbike altijd bij uw lichaamsbouw past. U huurt al een mountainbike vanaf € 20,- per dag!

Onze topmodellen:

  • Mountainbike
  • Mountainbike voor kinderen

Wilt u meer weten over onze mountainbikes of direct een fiets huren, neem dan contact met ons op.

Mountainbikeroute door Westenschouwen

In Westenschouwen, gelegen net onder Burgh-Haamstede, ligt een uitdagend mountainbike parcours. Dit parcours van ruim 6 kilometer leidt u door de Zeeuwse bossen en het grootste duingebied van Zeeland. De uitdagende rit met vele single tracks, steile klimmetjes en technische afdalingen is zowel voor de geoefende als startende mountainbiker een aanrader. De route wordt goed aangegeven aan de hand van zwarte en oranje pijlen en start bij Boswachterij Westenschouwen aan de Adriaan van de Weydeweg.

Bekijk onze locaties

Meer locaties