Ebike huren bij Fietsverhuur Zeeland

ebike huren 02Als het gaat om het verhuren van ebikes, ook wel elektrische fietsen genoemd, is Fietsverhuur Zeeland de specialist. Onze ebikes / elektrische fietsen zijn voorzien van een krachtige middenmoter en een grote accu zodat u met gemak een lange tocht kan maken. Heeft u halverwege uw fietstocht toch problemen met uw ebike, dan helpen wij u snel weer op pad met onze gratis pechhulp.

U huurt al een ebike vanaf € 20,- per dag inclusief gratis pechhulp!

Huur een ebike bij Fietsverhuur Zeeland en ervaar onze uitstekende service:

  • Standaard kunt u gebruik maken van onze pechhulp
  • Bevalt de fiets niet, dan is het mogelijk om deze om te ruilen
  • Halen en terugbrengen van de fiets is in overleg ook mogelijk buiten de openingstijden
  • Onze fietsen kunnen bezorgd worden door onze bezorgservice

Wilt u meer weten over onze elektrische fietsen of direct een fiets reserveren, neem dan contact met ons op.

Ontdek onze e-bikes

Fietsverhuur Zeeland verhuurt diverse ebikes en elekstrische fietsen: 

Ebike huren met krachtige motor

Wanneer u een mooie fietstocht door het Zeeuwse landschap wilt maken, hoeft u zich geen moment zorgen te maken over de fiets. De kwalitatief hoogstaande middenmotor op onze ebikes is voorzien van een grote accu, waardoor u lange fietstochten tot 100 kilometer kunt maken zonder te moeten stoppen om de accu op te laden.

Fietsen in Zeeland? Maak gebruik van onze ebike verhuur

Zeeland heeft een gevarieerd landschap waar u de mooiste fietstochten kunt maken over de verharde fietspaden. Of u nu een fietstocht op een ebike langs de duinen wilt maken, wilt uitwaaien langs het water of door het unieke landschap wilt fietsen, het is allemaal mogelijk in Zeeland. Op onze website hebben wij een aantal mooie fietsroutes voor u geselecteerd rondom Burgh-Haamstede .

Onze tip, maak een tussenstop bij Wijnhoeve de Kleine Schorre in Dreischor. Hier worden heerlijke wijnen gemaakt van Zeeuwse bodem. Het proeflokaal is dan ook de ideale plek voor een tussenstop voor een heerlijke lunch met glas Zeeuwse wijn of een high wine.

Zeeland heeft zoveel te bieden, ontdek zelf de schoonheid van het Zeeuwse landschap en huur een ebike bij Fietsverhuur Zeeland!

{loadposition locatiekeuze}